Succesorul modelului Gallardo apare in primele poze, debuteaza oficial in toamna

Succesorul modelului Gallardo apare in primele poze, debuteaza oficial in toamna
Dupa zece ani de existenta si excelenta, timp in care a suferit doua facelift-uri, respectiv a fost oferit spre vanzare sub forma a numeroase editii speciale, modelul Lamborghini Gallardo se pregateste in cele din urma de finalul gloriasei sale cariere.
Distribuie pe Facebook

Desfasurata in perioada 12 - 22 septembrie 2013, cea de-a 65-a editie a evenimentului Frankfurt Motor Show ne-ar putea rezerva o surpriza de proportii. Conform celor mai noi zvonuri din industrie, salonul auto german va gazdui debutul mult asteptatului si mult anticipatului succesor al modelului Lamborghini Gallardo.

Viitorul Lamborghini Cabrera - asa cum s-ar putea numi noul supercar entry-level al constructorului din Sant'Agata Bolognese, profita de aceste informatii proaspete si ni se dezvaluie in primele fotografii spion de pana acum.

Lamborghini Cabrera - Poze Spion

Din pacate, specificatiile de ordin tehnic lipsesc in continuare si la acest moment, insa exista numeroase zvonuri care afirma ca succesorul modelului Lamborghini Gallardo se va bucura de o constructie ultra-usoara, din aluminiu si fibra de carbon, iar puterea sa maxima va depasi pragul celor 600 CP.

In ceea ce priveste motorizarea, lucrurile sunt momentan neclare, viitorul Lamborghini Cabrera urmand a fi propulsat fie de o evolutie a actualului V10, fie de un propulsor V8 supraalimentat. In plus, cu detalii contradictorii ne confruntam si atunci cand vine vorba de transmisie, unele voci sustinand aparitia unei cutii DCT, iar altele prezenta unei unitati ISR, asemanatoare celei ce echipeaza nava amiral Aventador LP700-4.

Lamborghini Cabrera - Poze Spion

Indiferent care va fi insa adevarul, este de asteptat ca succesorul modelului Lamborghini Gallardo sa ofere performante impresionante, capabile sa pozitioneze viitorul supercar entry-level al constructorului din Sant'Agata Bolognese pe aceeasi lungime de unda cu Ferrari 458 Italia si McLaren MP4-12C.

Distribuie pe Facebook
mai multe