Urmatoarea masina de la Mercedes nu va avea niciun buton. Nemtii le-au inlocuit pe toate cu un ecran urias. Foto ca sa te convingi si singur!

Urmatoarea masina de la Mercedes nu va avea niciun buton. Nemtii le-au inlocuit pe toate cu un ecran urias. Foto ca sa te convingi si singur!
  • Urmatoarea masina de la Mercedes nu va avea niciun buton
  • Nemtii le-au inlocuit pe toate cu un ecran urias
  • Foto ca sa te convingi si singur!
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a nonconformistei creatii ar putea avea loc chiar pe parcursul lunilor viitoare, inainte ca si 2022 sa devina istorie.

Lansata pe piata acum mai bine de cinci ani, actuala generatie a masinii pe care Mercedes o vinde sub numele de GLC se apropie cu pasi repezi de finalul glorioasei sale cariere. Este si motivul pentru care nemtii lucreaza din greu - de probabil zeci de saptamani si sute de zile, la o noua formula pentru gama ce concureaza cu Audi Q5 si BMW X3, printre altele.

Surprinsa, recent - in teste, viitoarea reteta a respectivei creatii nu reprezinta decat un mister din punctul de vedere al design-ului exterior, fotografii spion reusind, ce-i drept, sa obtina doua imagini extrem de interesante de la interior.

Mercedes GLC - Poze spion

Intr-o alta ordine de idei, urmatoarea generatie a masinii pe care Mercedes o vinde sub numele de GLC isi va intampina clientii - pe de o parte, si pasagerii, pe de alta parte, alaturi de o configuratie familiara la nivelul plansei de bord, acolo unde un ecran urias va inlocui marea majoritate a butoanelor. Idee pe care nemtii au pus-o in practica si pe noul C-Class.

De cealalta parte, gama de motorizari nu reprezinta decat un mister, insa sansele ca lista cu optiuni sa cuprinda exclusiv unitati cu patru cilindri in linie - electrificate cu ajutorul tehnologiilor MHEV sau PHEV, de la caz la caz, sunt uriase.

O alta necunoscuta consta in data exacta a debutului oficial, anumite voci indicand 2022 ca termen limitata. Deschisa ramane si dezbaterea privind pretul de vanzare - unica certitudine constand in faptul ca vor fi disponibile, la vanzare, doua variante diferite de caroserie, ca si la momentul de fata, de altfel: atat o versiune normala, tip SUV, cat si una cu alura de Coupe.

Mercedes GLC - Poze spion

Sursa Foto: Motor16

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2022