Urmatorul BMW M3 isi face aparitia in noi poze spion, renunta la cutia manuala

Urmatorul BMW M3 isi face aparitia in noi poze spion, renunta la cutia manuala
  • Noul BMW M3 debuteaza in perioada urmatoare de timp
  • Modelul va renunta din plin la serviciile cutiei manuale
  • Propulsia va fi asigurata de 3.0 twin-turbo de 450 CP
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului de inalta performanta BMW M3 isi continua programul de striptease inceput cu ceva timp in urma si ni se arata in noi fotografii spion, in prezenta unui minimum de camuflaj.

Desi numai cateva luni ne mai despart de mult anticipatul debut oficial al noului BMW M3 F80, urmatoarea generatie a automobilului bavarez de inalta performanta nu se grabeste sa renunte la camuflajul sau prezent la nivelul caroseriei in patru usi. Dar nu aceasta-i principala stire. Nu faptul ca super-sedanul german va fi inzestrat cu un aspect exterior impunator, caracterizat de o parte frontala agresiv stilizata, un profil lateral dinamic si o parte posterioara care adopta acelasi trend, este principala stire.

Daca este sa dam crezare ultimelor zvonuri, noul BMW M3 F80 va renunta complet la serviciile transmisiei manuale cu sase rapoarte, urmatoarea generatie a automobilului bavarez de inalta performanta avand sa puna la dispozitia posesorilor sai exclusiv o unitate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj. Aducem in discutie si vechile informatii ce dadeau ca sigura prezenta sub capota a unui propulsor twin-turbo de trei litri si aproximativ 450 cai putere, iar lucrurile sunt cat se poate de clare: noul BMW M3 va fi nu doar mai performant, ci si mai eficient comparativ cu predecesorul sau. Dar va sacrifica din plin bucuria de a "controla" manual un V8...

Una peste alta, cu bune si cu rele, urmatoarea generatie a modelului BMW M3 ramane in continuare unul dintre cele mai anticipate automobile ale anului, pasionatii de autoturisme de inalta performanta asteptand cu nerabdare sa afle caracteristicile singurului M3 ramas in viata. Iar acest lucru nu este de mirare, mai ales daca tinem cont (si) de determinarea arata de conceptul BMW M4 Coupe.

BMW M3 - Poze Spion

BMW M3 - Poze Spion

BMW M3 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M3 - Poze Spion
mai multe