Va fi cel mai mare SUV din gama BMW. Uite cum suna el

Va fi cel mai mare SUV din gama BMW. Uite cum suna el
  • BMW-ul X7 a fost scos in teste
  • Acesta va fi lansat oficial in 2018
  • Va fi asamblat la uzina din Spartanburg din SUA
Distribuie pe Facebook

Viitorul BMW X7 a fost surprins in timp ce era testat in conditii de iarna. In video-ul de mai jos se poate auzi sunetul motorului V8, care se va regasi in gama de propulsoare oferite impreuna cu cel mai mare SUV din gama constructorului bavarez de automobile.

BMW se pregateste sa isi imbogateasca gama de modele cu un SUV de mari dimensiuni, care va fi cunoscut cel mai probabil sub numele X7. Dupa ce l-am vazut in mai multe seturi de fotografii spion, a venit acum timpul sa il si auzim.

2018 BMW X7

X7-le se afla in ultimele faze de dezvoltare, iar sunetul venit din partea motorului V8 ne face sa asteptam si cu mai multa nerabdare momentul in care va renunta de tot la mister.

Bavarezii cocheteaza de multi ani cu ideea unui SUV pozitionat in gama deasupra lui X6, insa au fost nevoiti sa renunte de mai multe ori la ea, si sa se concentreze pe dezvoltarea SUV-urilor de dimensiuni mai mici.

2018 BMW X7

Noul X7 este dezvoltat pe plaforma CLAR si in ciuda aspectului "musculos", va avea o greutate totala scazuta, multumita folosirii materialelor precum plasticul intarit cu fibra de carbon.

Daca tot avem ocazia sa auzim racnetul motorului V8, sa povestim putin despre gama de motorizari cu care acest SUV de mari dimensiuni isi va impresiona clientii. Versiunile din partea inferioara a gamei vor veni cu propulsoare cu 6 cilindri in linie, in timp ce varful de gama va beneficia de un agregat V12. Potrivit unor voci, X7-le va putea fi comandat si in varianta plug-in hybrid.

2018 BMW X7

BMW-ul X7 va fi asamblat la uzina nemtilor din Spartanburg, Carolina de Sud, si va fi lansat oficial in 2018. Primele exemplare ar urma sa ajunga la noii clienti incepand cu primele luni ale lui 2019.

Sursa foto si video: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze 2018 BMW X7
mai multe