Video Spion: Viitorul Ferrari F70 'colinda' strazile din Maranello

Video Spion: Viitorul Ferrari F70 'colinda' strazile din Maranello
A trecut o buna perioada de timp de cand italienii de la Ferrari nu au mai oferit un automobil de teapa lui Enzo, insa lucrurile sunt pe cale sa se schimbe. Chiar mai devreme decat ne-am putea astepta.
Distribuie pe Facebook

Conform ultimelor zvonuri, constructorul din Maranello va lansa succesorul legendarului Enzo, cunoscut momentan sub numele de cod F70, chiar inainte de sfarsitul acestui an. Desi nu este nimic sigur la acest moment, lista cu specificatii tehnice ar urma sa includa un tren de rulare hibrid, compus dintr-un propulsor V12 de 6.3 litri si cel putin un motor electric, ce ar urma sa ofere un total de peste 900 cai putere. Combina asta cu o transmisie ultra-performanta, cel mai probabil cu sapte trepte si dublu ambreiaj, o greutate scazuta si o aerodinamica exemplara, iar automobilul rezultat ar putea oferi intr-o oarecare masura performante similare extremului Bugatti Veyron.

Revenind insa cu picioarele pe pamant si la realitatea actuala, putem sti cu siguranta doar ca viitorul Ferrari F70 a fost surprins recent colindand strazile din Maranello.



Ferrari F70 - Video Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe