Viitoarea generatie a Nissan-ului Micra promite un comportament sportiv si un look mai agresiv

Viitoarea generatie a Nissan-ului Micra promite un comportament sportiv si un look mai agresiv
  • Noul Nissan Micra a fost zarit in timp ce era testat in Sudul Europei
  • A 5-a generatie promite dimensiuni mai mari si un look ceva mai agresiv
  • Noul model este asteptat sa isi faca debutul oficial la Salonul Auto de la Paris
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a Nissan-ului Micra a fost zarita pe drumurile publice purtand mai putin camuflaj decat data trecuta. La prima vedere, modificarile sunt majore.

Micutul Nissan Micra a fost pentru prima data produs in anul 1982. Ajuns acum la a patra generatie, modelul este cunoscut lumii intregi pentru fiabilitatea de care a dat dovada de-a lungul anilor si pentru calitatea buna a materialelor.

Totusi, Micra si-a atras si unele critici datorita faptului ca nu este prea incapatoarea, dar din cate se poate observa, a 5-a generatie promite mult mai mult.

2017 Nissan Micra

Zarit in timp ce era testat in Sudul Europei, modelul japonezilor va adopta un design total diferit de versiunile anterioare. Acesta a imprumutat unele detalii de la Nissan-ul Pulsar si de la conceptul prezentat anul trecut Nissan Sway, si vine cu un look mai agresiv, o pozitionare mai aproape de asflat, in special a partii frontale, si nu in ultimul rand cu dimensiuni mai mari.

2017 Nissan Micra

Lateralul masinii a fost si el modificat prin aparitia unor linii ceva mai indraznete si a manerelor de usi incorporate in stalpul din spate, exact ca si in cazul celei de-a 9-a generatii a Hondei Civic.

2017 Nissan Micra2017 Nissan Micra

In partea din spate se pot observa o aripa spate ceva mai vizibila in partea de sus a haionului si stopuri orizontale, alaturi de un design nou al geamului din spate.

A 5-a generatie a Nissan-ului Micra va fi dezvoltata pe aceeasi platforma ca si SUV-ul compact Juke, si isi va face debutul oficial, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie a acestui an.

2017 Nissan Micra

Sursa foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze 2017 Nissan Micra
mai multe