Viitorul Alpina B5 scos la plimbare in hainele de camuflaj. Fa-ti o idee despre cum va arata break-ul diabolic

Viitorul Alpina B5 scos la plimbare in hainele de camuflaj. Fa-ti o idee despre cum va arata break-ul diabolic
  • Viitorul Alpina B5 a fost zarit pe drumurile publice purtand camuflaj
  • Printre modificari se pot observa o noua parte frontala si un nou design al capetelor evacuarii
  • Alpina B5 isi va face cel mai probabil debutul la Salonul Auto de la Paris
Distribuie pe Facebook

Inginerii de la Alpina ne-au dat ocazia sa vedem, ce-i drept purtand camuflaj pe cea mai mare parte a caroseriei, cum va arata viitorul B5, break-ul bazat pe BMW Seria 5.

Tunerul si constructorul german de automobile au un parteneriat solid incheiat cu multi ani in urma. Din acesta au iesit de-a lungul anilor mai multe exemplare care ne-au lasat de multe ori cu gura cascata, si pe unii cu buzunarele goale.

Cel mai recent dintre acestea este B5-ul, un model cu ajutorul caruia iti vei putea cara lejer toate cumparaturile, iar mai apoi vei putea da o tura pe circuit.

Alpina B5

La prima vedere, break-ul pare sa aiba o parte frontala noua dar care pastreaza totusi "aerul" caracteristic celor de la Alpina. Partea din spate a fost si ea redesenata, primele modificari putand fi observate la nivelul capetelor evacuarii, care se bucura acum de un design nou.

Alpina B5

Desi nu se pot vedea multe dintre detaliile exterioare sau interioare, putem face un mic exercitiu de imaginatie si sa presupunem ca vom vedea jantele spitate cu care ne-au obisnuit cei de la Alpina, dungile laterale si un interior de inalta calitate.

Alpina B5

Sub capota se va regasi, probabil, acelasi propulsor V8 de 4.4 litri capabil de 600 de cai putere, dar avand in vedere ca noua platforma a Seriei 5 este mai usoara decat cea pe care o inlocuieste, masina va fi ceva mai rapida. Daca luam in considerare ca actualul B5 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4.2 secunde, viitorul model ar trebui sa scada sub pragul de 4 secunde.

Alpina B5

In ceea ce priveste lansarea oficiala, putem spune, ce-i drept cu o oarecare retinere, ca daca Seria 5 isi va face debutul la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie, si Alpina B5 ar trebui sa isi faca aparitia tot cam pe atunci.

Alpina B5

Sursa foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Alpina B5
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2016