Viitorul Jaguar XFR-S Sportbrake, surprins in primele imagini spion!

Viitorul Jaguar XFR-S Sportbrake, surprins in primele imagini spion!
  • Jaguar pregateste versiunea Sportbrake a lui XFR-S
  • Debutul oficial ar putea avea loc in toamna aceastui an
  • Propulsia va fi asigurata de un V8 supraalimentat de 560 CP
Distribuie pe Facebook

Jaguar continua imbogatirea gamei sale de automobile si pregateste lansarea primului sau break de inalta performanta. Noul XFR-S Sportbrake, caci despre el este vorba, va debuta in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Proiectat pentru a se lua la tranta cu ultimele generatii ale modelelor Audi RS6 Avant si Mercedes E63 AMG T-Modell, noul Jaguar XFR-S Sportbrake se va putea lauda cu aceleasi specificatii tehnice precum versiunea sedan, propulsorul V8 supraalimentat de cinci litri, 560 cai putere si 680 Newton-Metri urmand a reprezenta de departe atractia principala.

Jaguar XFR-S Sportbrake - Poze Spion

De asemenea, nu vor lipsi cel mai probabil din meniu nici transmisia ZF cu opt rapoarte si functie Quickshift, respectiv diferentialul Active Differential Control, acceleratia de la 0 la 100 km/h urmand a se realiza astfel in aproximativ 4.7 - 4.8 secunde. Viteza maxima ramane un mare mister la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca si in cazul de fata sa avem de-a face cu un 300 kilometri pe ora.

Jaguar XFR-S Sportbrake - Poze Spion

In ceea ce priveste aspectul estetic, noul Jaguar XFR-S Sportbrake se va remarca prin numeroase artificii aerodinamice, precum spoilerul fata servit in compania unor prize uriase de aer, capota bombata a motorului, pragurile laterale restilizate, spoilerul spate inzestrat cu difuzor, respectiv eleronul atasat plafonului. In plus, nu vor fi trecute cu vederea nici aripile ultra-late, care vor gazdui mai mult ca sigur jante forjate, de dimensiuni generoase.

Jaguar XFR-S Sportbrake - Poze Spion

Referitor la interior, este de asteptat ca viitorii pasageri sa se bucure de aceeasi atmosfera ce imbina luxul si sportivitatea regasita si in cazul versiunii sedan, scaunele fata cu suport lateral considerabil, livrate la pachet impreuna cu insertii de piele ce imita fibra de carbon, accente de aluminiu si cusaturi contrastante urmand a reprezenta si de-aceasta data atractia principala.

Jaguar XFR-S Sportbrake - Poze Spion

Desi nu este nimic oficial la acest moment, exista numeroase zvonuri care dau ca sigura prezenta noului Jaguar XFR-S Sportbrake in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Jaguar XFR-S Sportbrake - Poze Spion
mai multe