Viitorul Megane RS tatoneaza terenul de la Nurburgring. Ar putea urma un nou record la categoria FWD

  • Urmatoarea generatie a modelului Renault Megane RS a fost surprinsa intr-o noua serie de teste
  • Compacta sportiva a producatorului francez de automobile a mai renuntat la camuflajul din dotare
  • Premiera mondiala va avea loc in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Renault Megane RS a fost surprinsa intr-o noua serie de teste, compacta sportiva a producatorului francez masurandu-si fortele impotriva circuitului de la Nurburgring.

Chiar daca au mai ramas numai doua luni si trei saptamani pana la debutul sau public, noul Megane RS isi continua nestingherit testele prescrise de inginerii companiei Renault.

O demonstreaza inclusiv aceste fotografii spion proaspat scoase din cuptor, care surprind urmatorul hot-hatch al producatorului francez de automobile in actiune la Nurburgring.

Iar ca totul sa fie perfect, caroseria in cinci portiere a viitorului rival pentru Honda Civic Type R si SEAT Leon Cupra 300 a mai renuntat la cateva detalii specifice camuflajului din dotare.

Renault Megane RS la Nurburgring

Astfel, noul Renault Megane RS ne invita sa ii admiram difuzorul posterior atent sculptat si, totodata, accesorizat cu un sistem de evacuare montat central, ca si pana acum de altfel.

De asemenea, prin folia bi-colora a exteriorului putem observa si o parte frontala caracterizata de un spoiler dotat cu prize uriase de aer, respectiv un eleron proeminent la nivelul lunetei.

Ultimele fotografii spion ale hot-hatch-ului francez nu surprind, din pacate, si meniul interior, asteptat sa cuprinde un volan si doua scaune sport, plus alte elemente specifice acestei versiuni.

Misterul care planeaza in jurul viitorului rival pentru Honda Civic Type R si SEAT Leon Cupra 300 continua sub capota, acolo unde nici macar sursele nu s-au pus inca de acord.

Potrivit unor zvonuri, noul Renault Megane RS va fi pus in miscare de un benzinar turbo de 1.8 litri; alte voci sustin in schimb ca propulsia va fi asigurata, de fapt, de o unitate 2.0 turbo.

Raspunsul exact il vom afla cel mai probabil in toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt; cert este ca, se pare, hot-hatch-ul francez va pastra in continuare sistemul de tractiune fata.

Renault Megane RS la Nurburgring

Renault Megane RS la Nurburgring

Renault Megane RS la Nurburgring

Renault Megane RS la Nurburgring

Renault Megane RS la Nurburgring

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Renault Megane RS la Nurburgring
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2017