Viitorul Opel Corsa mai rafinat decat actualul model

Viitorul Opel Corsa mai rafinat decat actualul model
  • Noua generatie Opel Corsa a fost surprinsa din nou in teste
  • Aceasta va imprumuta mai multe detalii de la noul Astra
  • Noul Corsa va debuta de-abia in 2018
Distribuie pe Facebook

Noua generatie a Opel-ului Corsa a fost surprinsa pentru a doua oara in timp ce era testata in conditii normale de trafic. In acest nou set de fotografii spion se pot observa unele detalii sofisticate, imprumutate de la noul Astra.

Cea de-a 5-a generatie a supermini-ului de la Opel a fost surprinsa din nou in teste, dupa ce cu cateva saptamani in urma a fost fotografiata in premiera. Fiind inca in primele faze de dezvoltare, noul Corsa nu a renuntat la camuflajul des pe care l-a afisat si prima data, insa se pot observa cateva noutati.

2018 Opel Corsa

Probabil cele mai importante dintre acestea sunt blocurile de lumini din fata, care dupa cum se poate observa in aceste fotografii, seamana foarte mult cu cele ale modelului Astra. Constructorul german planuieste ca noul Corsa sa fie ceva mai rafinat decat modelul pe care il inlocuieste, si multumita mai multor detalii imprumutate de la noul Astra, micutul supermini va fi mutat intr-un segment superior.

2018 Opel Corsa2018 Opel Corsa

Dimensiunile vehiculului vor ramane aproape la fel, insa multumita unei platforme noi care foloseste in componenta sa metale usoare precum aluminiul, greutatea totala a masinii va fi una scazuta.

2018 Opel Corsa

In acelasi timp, noul Corsa va propune o manevrabilitate sporita si un confort imbunatatit, sustinut in mare parte de un spatiu interior generos pentru segmentul din care face parte.

2018 Opel Corsa2018 Opel Corsa

Deoarece se urmareste un consum cat mai mic de carburant si un nivel scazut de emisii, gama de motorizari va fi formata din propulsoare mici, cu 3 sau 4 cilindri, cel mai probabil turbo-alimentate.

2018 Opel Corsa

Cea de-a 5-a generatie a Opel-ului Corsa este asteptata sa debuteze de-abia in 2018, atunci cand se va bate de la egal la egal cu noul Ford Focus, aflat si el deocamdata in teste.

2018 Opel Corsa
2018 Opel Corsa
2018 Opel Corsa
2018 Opel Corsa
Sursa foto: autoevolution
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze 2018 Opel Corsa
mai multe