Viitorul SUV de la Fiat, surprins intr-un video spion

Viitorul SUV de la Fiat, surprins intr-un video spion
  • Viitorul SUV de la Fiat a fost surprins din nou in teste
  • Automobilul va imprumuta gama de motorizari de la Fiat 500L
  • Tractiunea integrala va face si ea parte din meniu
Distribuie pe Facebook

Dupa ce a fost surprins in cateva poze, SUV-ul entry level al italienilor de la Fiat isi face acum aparitia intr-un scurt video spion, ce prezinta viitorul automobil in cadrul unor teste.

Motorizarile noilor modele - atat 500X, cat si Jeep Junior vor fi imprumutate, cel mai probabil, de la actualul Fiat 500L. Asta inseamna ca vom vedea motorul TwinAir Turbo de 0.9 litri si 105 cai putere, alaturi de alte doua propulsoare ce vor veni, probabil, in variante de echipare mai scumpe. Este vorba de MultiAir Turbo de 1.4 litri si 160 de cai putere, precum si de propulsorul MultiJet II de 1.6 litri, turbodiesel, de 105 cai putere.

Se vor lansa in 2014

Alte specificatii despre noile modele nu sunt cunoscute, insa constructorul italian a anuntat deja ca Fiat 500X si Jeep Junior vor intra in productie anul viitor, la fabrica din Melfi din Italia. Primul care va iesi pe piata, urmand sa fie comercializat la nivel global, va fi Jeep-ul Junior, iar la scurt timp va fi lansat si modelul Fiat 500X. Numarul autoturismelor asamblate in fiecare zi se va situa in jurul cifrei de 1.600.

Fiat a investit mai mult de un miliard de euro in linia de productie de la Melfi. Aici, cele doua modele vor imparti aceeasi platforma a companiei, denumita Small Wide, urmand sa beneficieze si de tractiune integrala.

Ultimele noutati din partea Fiat au venit in toamna aceasta, la Salonul Auto de la Frankfurt. Aici au fost lansate doua editii speciale: Freemont Black Code (primul model din gama Chrysler vandut de italieni in Europa) si Panda 4x4 Antartica (o editie dedicata aniversarii de 30 de ani a modelului de oras cu tractiune integrala).

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2013