VOLKSWAGEN a pregatit o versiune imbunatatita pentru masina sa de succes. FOTO ca sa te convingi si singur

VOLKSWAGEN a pregatit o versiune imbunatatita pentru masina sa de succes. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Volkswagen lucreaza la o versiune imbunatatita a actualului Tiguan
  • Noul model a fost surprins de curand complet necamuflat
  • Debutul oficial va avea loc cel mai probabil in cadrul Salonului de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Dezvelita oficial in urma cu aproape jumatate de decada, cea de-a doua generatie a crossover-ului Tiguan se pregateste de un binemeritat facelift.

La mai putin de trei luni de la premiera mondiala a mult anticipatului Golf 8, Volkswagen pregateste o noua lansare importanta pentru succesul sau. O demonstreaza inclusiv aceasta fotografie spion realizata de curand, care surprinde viitorul automobil al companiei din Wolfsburg fara niciun fel de camuflaj la nivel de exterior.

Daca la care versiunea imbunatatita a actualului Tiguan - caci despre ea este vorba - va debuta in mod oficial ramane un mare mister, insa se speculeaza ca premiera mondiala a modelului respectiv ar putea avea loc, cel mai tarziu, la inceputul lui martie.

Un mare mister raman, de asemenea, si ingredientele ce vor forma reteta facelift-ului destinat generatiei cu numarul doi a crossover-ului de la Volkswagen, din imaginea despre care discutam anterior reiesind ca acesta va cuprinde inclusiv o parte frontala a la Golf 8. Cu noi blocuri optice si un spoiler fata aparent complet redesenat.

Pe langa modificarile de ordin estetic, varianta imbunatatita a actualului Tiguan ar putea aduce cu sine si cateva motorizari proaspete, printre care si un benzinar turbo cu 300 de cai putere pe ambele punti pentru un model comercializat sub indicativul R.

Judecand dupa ce se intampla in fotografia spion realizata de curand, Volkswagen ar trebui sa publice toate materialele referitoare la facelift-ului destinat generatiei cu numarul doi a crossover-ului din Wolfsburg chiar in saptamanile urmatoare. Sau, cel mai tarziu, cu cateva zile inainte unei potentiale premiere publice la Geneva.

VW Tiguan Facelift - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe