Volkswagen a scos in teste noul Golf GTI. Cum arata hot-hatch-ul de 255 CP

Volkswagen a scos in teste noul Golf GTI. Cum arata hot-hatch-ul de 255 CP
  • Volkswagen a scos in teste noul Golf GTI
  • Hot-hach-ul de 255 CP se lanseaza anul viitor
  • Modelul de top va oferi 295 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Debutul automobilului german de clasa compacta si inalta performanta ar putea avea loc chiar in cursul anului viitor, potrivit celor mai recente informatii neoficiale.

Lansat oficial in urma cu numai o luna si cateva zile, noul Volkswagen Golf 8 va fi disponibil la randul lui la vanzare si intr-o versiune GTI. O demonstreaza inclusiv aceste fotografii spion realizate de curand, la Cercul Polar Arctic.

Surprins partial camuflat, automobilul german de clasa compacta si inalta performanta scoate la iveala spoilerele fata si spate restilizate, plus evacuare cu doua tobe de esapament.

Interiorul ramane momentan un mister, insa este de asteptat ca noul Volkswagen Golf GTI integreze in cabina inclusiv un volan cu design in trei spite si scaune fata cu suport laterial marit. Pe langa alte cateva elemente sportive.

Pe plan tehnic, primele informatii neoficiale despre automobilul german de clasa compacta si inalta performanta aduc in discutie un motor turbo cu patru cilindri si capacitatea de doi litri.

Aparent, noul Volkswagen Golf GTI va oferi in varianta de baza o putere maxima de aproximativ 255 CP. Configuratia de top, care va prelua indicativul TCR, va sosi in showroom-uri cu 295 CP sub capota, daca zvonurile se adeveresc.

Ca si pana acum, automobilul german de clasa compacta si inalta performanta va miza exclusiv pe un sistem de tractiune fata, acompaniat de o cutie manuala sau un automata, de tip DSG.

Noul Volkswagen Golf GTI va debuta oficial in cursul anului viitor, potrivit mai multor surse. Tot in 2020 vom face cunostinta si cu urmatoarele generatii ale modelelor Golf GTI TCR, Golf GTD si, coroana bijuteriei Golf, Golf R.

Noul VW Golf GTI - Poze spion

Noul VW Golf GTI - Poze spion

Noul VW Golf GTI - Poze spion

Noul VW Golf GTI - Poze spion

Noul VW Golf GTI - Poze spion

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noul VW Golf GTI - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2019