Volvo lucreaza deja la o versiune sport a noului S90

Volvo lucreaza deja la o versiune sport a noului S90
  • Noul Volvo S90 R-Design a fost surprins complet necamuflat
  • Sportiva suedeza propune un spoiler fata restilizat
  • Meniul va cuprinde si alte bunatati estetice, inclusiv interioare
Distribuie pe Facebook

Chiar daca rezultatul final a fost deja dezvaluit, proiectul Volvo S90 nu este nici pe departe finalizat. Ba dimpotriva.

O noua versiune a modelului suedez de clasa medie se afla in prezent in teste, modificarile de care se bucura prototipul surprins recent pe strazile din nordul Europei dezvaluindu-e ca avem de-a face cu varianta R-Design.

Cand va sosi aceasta ramane pentru moment un mare mister, insa putem spune inca de pe acum ca reteta cu pricina va include numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta.

Intr-o alta ordine de idei, spoilerul fata pe care il vedem in fotografiile spion atasate articolului cu pricina va fi acompaniat si de o pereche de praguri laterale proeminente, respectiv un spoiler spate cu difuzor inclus.

Volvo S90 R-Design

Jantele de dimensiuni generoase si eleronul subtil pentru capota portbagajului vor pune cel mai probabil punct meniului exterior, tema sportivita urmand a continua la nivelul interiorului.

Un interior care este asteptat sa isi intampine soferul si pasagerii alaturi de volan in trei spite, scaune cu suport lateral marit, dar si instrumente de bord restilizate, pedalier din aluminiu sau, nu in ultimul rand, ornamente specifice.

Tinand cont ca vorbim despre un pachet pur estetic, optiunea R-Design nu va aduce niciun fel de plus de putere sau performanta in compartimentul motor al noului Volvo S90.

Onoarea le va reveni celor de la Polestar, care iau deja in calcul lansarea unei versiuni de inalta performanta a modelului suedez de clasa medie. In cazul in care o astfel de varianta va deveni realitate, aceasta ar putea oferi un sistem de propulsie hibrid capabil sa livreze tuturor celor patru roti ceva mai mult de 400 de cai putere.

Volvo S90 R-Design

Sursa Foto: CAR Magazine

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2016