Zi cu rosu in calendar. Ford lanseaza noua generatie Fiesta in 29 Noiembrie

Zi cu rosu in calendar. Ford lanseaza noua generatie Fiesta in 29 Noiembrie
  • Ford se pregateste sa lanseze o noua generatie a modelului Fiesta
  • Noul supermini va fi dezvelit in 29 noiembrie
  • Evenimentul va avea loc la uzina Ford din Germania
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Ford au anuntat ca noua generatie a modelului Fiesta va fi lansata in mai putin de doua saptamani, intr-un eveniment care va avea loc la uzina Ford din Cologne, Germania.

Supermini-ul Fiesta se afla in gama de modele oferite de constructorul din Dearborn inca din 1976. In acesti 40 de ani, Fiesta a ajuns la a 6-a generatie si la mai mult de 16 milioane de unitati vandute la nivel mondial.

2017 Ford Fiesta

Unul dintre cele mai bine-vandute modele fabricate de Ford va primi o noua generatie in 29 Noiembrie, atunci cand va fi prezentat intregii lumi de catre Mark Fields, presedintele Ford Motor Company, si Jim Farley, presedintele Ford Europa, intr-un eveniment care va avea loc la uzina Ford din Cologne, Germania.

2017 Ford Fiesta

Noul Fiesta vine sa intrerupa dominatia celorlalte supermini-uri din segment, precum Renault-ul Clio, Opel-ul Corsa si desigur, al Volkswagen-ului Polo, iar pentru aceasta a luat proportii si a adoptat ultimul limbaj de design Ford, si cele mai noi tehnologii si sisteme de asistenta dezvoltate de constructorul american de automobile.

2017 Ford Fiesta

"Noul Fiesta va fi cea mai buna exprimare Ford- adorabil, distractiv, sportiv, si cu o personalitate de neegalat, fidel caracterului legendarei masini mici care a incantat mai multe generatii de clienti in ultimii 40 de ani," a declarat Jim Farley.

2017 Ford Fiesta

In ceea ce priveste gama de motorizari, viitorul Ford Fiesta va fi disponibil cu propulsoarele EcoBoost in 3 si 4 cilindri, iar europenii vor beneficia si de performantele unei unitati diesel de 1.5 litri. Pentru cei care vor dori ceva mai multa sportivitate, superminiul vine si in varianta ST, cu 220 de cai putere transmisi puntii fata.

2017 Ford Fiesta

In cadrul aceluiasi eveniment, cei doi "piloni" principali ai constructorului de automobile vor discuta si despre strategia Smart Mobility, tehnologiile de economisire a combustibilului, dar si despre viitoarele modele comerciale care se vor regasi in gama de modele Ford.

2017 Ford Fiesta

2017 Ford Fiesta

2017 Ford Fiesta

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2017 Ford Fiesta
mai multe