REMAT 2012 incepe si la Adras cu o lista de asteptare

REMAT 2012 incepe si la Adras cu o lista de asteptare
Programul RABLA 2012 e pe cale sa inceapa. Cei de la Adras se pregatesc din timp si au facut deja pe site un formular de inscriere pentru cei care doresc sa-si ia o masina noua cu primele de casare. Se pare ca in acest an, REMAT 2012 va avea mai putine tichete, asa ca nu strica sa va grabiti.
Distribuie pe Facebook
Chiar daca Programul RABLA 2012 pastreaza oficial acelasi set de reguli ca in anii trecuti, noua formula a taxei auto va schimba complet regulile jocului.
Cel mai afectat segment va fi cel constituit din batranele Dacii non-Euro, care devin aproape imposibil de vandut din cauza nivelului de poluare inadecvat standardelor anului 2012.
Incepand cu anul 2013, daca veti dori sa vindeti o Dacia non-Euro mai veche de 14 ani si cu o cilindree de 1300 cmc, va trebui sa gasiti un cumparator interesat sa achite pretul solicitat de dvs. PLUS o taxa de 3000 Euro la inmatricularea sau transcrierea masinii. Nu va fi deloc o misiune usoara.

Privind din acest unghi, transformarea masinii dvs. in Voucher al Programului Rabla 2012 poate deveni una din cele mai importante afaceri din acest an, iar Adras este unul dintre cei mai flexibili parteneri. Daca doriti sa lucram impreuna, este suficient sa va inregistrati in evidentele noastre cu ajutorul formularului de mai jos. Un reprezentant Adras va va contacta cat mai curand cu putinta.

Distribuie pe Facebook
mai multe