Automobile Bavaria Group ofera de acum preturi atractive la piesele de schimb originale BMW

Automobile Bavaria Group ofera de acum preturi atractive la piesele de schimb originale BMW
Masinile BMW au intotdeauna nevoie de ce este mai bun. Te-ai saturat de piese si accesorii aftermarket, care nu se potrivesc pe masina ta, sau pe care BMW-ul tau nu vrea sa le accepte? Daca aveai cumva impresia ca piesele originale BMW nu sunt accesibile, Automobile Bavaria ti-a pregatit o surpriza placuta. Cumpara piese de schimb originale BMW la preturi atractive, pentru ca masina ta sa ramana nepretuita, indiferent de kilometrii parcursi.
Distribuie pe Facebook
Reteaua de dealeri Automobile Bavaria vine cu o veste buna pentru posesorii de masini BMW: la achizitionarea unei game variate de piese originale BMW platesti acum mai putin.
Fiecare piesa de schimb BMW originala indeplineste aceleasi standarde de calitate ca si autovehiculele BMW - de la stadiul de design pana la asigurarea calitatii piesei respective. Datorita compatibilitatii perfecte a fiecarei piese, componentele functioneaza precis si in armonie cu toate sistemele autovehiculului.
Piesele de schimb originale BMW pot fi achizitionate de la partenerul dumneavoastra de service BMW chiar si dupa incetarea comercializarii pe piata a modelului, iar garantia de piesa oferita de producator este de 24 luni, fara limita de kilometri.
Iata cateva exemple de piese cu preturi atractive incepand cu ianuarie 2011 - doar la dealerii Automobile Bavaria Group :
Bujii BMW 320i 69,99 LEI
Filtru ulei BMW X5 79,99 LEI
Placute frana BMW 318d 435 LEI
Brat inferior BMW 525d 939,99 LEI
Curea auxiliara BMW X3 159,89 LEI
Revizie cu piese originale BMW 529 LEI (exemplul de calcul pentru BMW 318i incluzand ulei, filtru ulei, microfiltru, filtru de aer, fara manopera).
Piesele sunt disponibile, la noile preturi, pentru toate modelele BMW.

Preturile nu contin TVA.

Pentru a obtine un pret pentru piesele care te intereseaza, acceseaza Automobile Bavariasau viziteaza dealerul BMW din orasul tau:

Automobile Bavaria Group ofera de acum preturi atractive la piesele de schimb originale BMW

Distribuie pe Facebook
mai multe