Black Friday la Zorilestore.ro cu reduceri de 20% pentru colectiile motorsport!

Black Friday la Zorilestore.ro cu reduceri de 20% pentru colectiile motorsport!
Zorilestore a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile de Black Friday. Fiind primul an in care participa la acest eveniment, pregatirea a fost temeinica si nimic nu a fost lasat la voia intamplarii. Reducerile ce vor fi facute pentru Black Friday, iar pentru fanii motorsportului s-a pregatit o reducere de 20% la toate colectiile motorsport ce se regasesc depozitele zorilestore.
Distribuie pe Facebook

Daca esti fan Ferrari, afla ca in colectia Puma Ferrari vei gasi absolut orice iti pofteste inima si prin care poti arata celor din jur ce masina crezi tu ca ti se potriveste. Poti achizitiona de la portofele Ferrari la costume de baie pentru femei, de la geci de vara si de iarna la tricouri sau sepci. Evident, piesele de rezistenta sunt incaltamintele, care vin intr-o multitudine de modele si culori. Este chiar imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau.

Pentru fanii Ducati avem pregatita ultima colectie Puma Ducati. Ea cuprinde tricouri, geci de piele sau bumbac, curele, sepci, dar si ultimele modele de incaltaminte facute de Puma impreuna cu echipa de design vestimentar a celor de la Ducati. Ce a iesit arata foarte bine, dar puteti sa va convingeti si voi de asta.

Puma Mercedes GP este o colectie de top, fiind dedicata reginei motorsportului, Formula 1. Tot ce se afla in aceasta colectie inspira cai putere si tehnologie de inalta calitate. De la tricouri pana la geci, de la incaltaminte pana la sepci, totul iti da impresia ca imbracate cu ele vei noul Michael Schumacher.

Black Friday de la zorilestore vine si in ajutorul fanilor BMW, care vor avea parte de reduceri la colectia Puma BMW Mortorsport. Aceasta contine tricouri bluze si incaltaminte, care ar putea sa ia lejer Osacrul pentru calitate si atentie la detalii.

Ultima dar nu cea din urma colectie supusa la reduceri de Black Friday, este colectia Puma Mini. Este colectia ce-ti da accentul british pe care-l cauti si aerul boem. Cu articole din aceasta colectie, in mod clar prietenii vor simti un pic de invidie la vederea lor.

Dupa cum bine vedeti, zorilestore se depasesc pe ei insusi pentru a multumi fanii motorsportului de Black Friday. Toate aceste colectii vor avea reduceri de minim 20%. In plus, pentru a veni in ajutorul celor extrem de ocupati, zorilestore a decis ca Black Friday sa se intinda pe parcursul intregului weekend, astfel incat nimeni sa nu poata folosi scuza ca nu a avut cand sa achizitioneze articolele dorite.

COLECTIA MINI

COLECTIA BMW

COLECTIA MERCEDES GP

COLECTIA DUCATI

COLECTIA FERRARI


Distribuie pe Facebook
mai multe