Daca ai o masina Dacia, indiferent de varsta, te poti bucura de reduceri excelente la reprezentanta!

Daca ai o masina Dacia, indiferent de varsta, te poti bucura de reduceri excelente la reprezentanta!
Poti acum sa te bucuri de reduceri de pana la 25% la serviciile de reperatii mecanice in perioada 18-23 iunie, la orice masina Dacia, de orice varsta! Indiferent daca ai o Dacia 1100 veche de 40 de ani sau un Duster vechi de doar un an, acum ai reduceri excelente!
Distribuie pe Facebook
In perioada 18 - 23 iunie 2012 ai ocazia sa platesti si mai putin pentru aceleasi servicii de calitate si pentru produsele originale Dacia de care are nevoie masina ta. Acum anii petrecuti cu masina ta, iti aduc procente de reducere la factura!
Vino cu vehiculul tau Dacia, in reteaua de reparatori autorizati Dacia participanti la promotie, deschide un Ordin de Reparatie pentru o interventie mecanica in perioada 18 -23 iunie 2012 a carei valoare este de minimum 200 lei (TVA inclus), achita factura pana cel tarziu 6 iulie 2012 si beneficiezi de o reducere procentuala egala cu de 3x (ori) varsta masinii tale.

Calculeaza varsta in ani vehiculului tau Dacia prin:

- scaderea din anul curent (2012) a anului de fabricatie a acestuia (mentionat in certificatele de inmatriculare (taloanele) format vechi, la linia 15)

sau prin

- scaderea din anul curent (2012) a anului primei inmatriculari a acestuia (mentionat in certificatele de inmatriculare (taloanele) format nou, la litera B).

si vino la cel mai apropriat service Dacia sa profiti de reducere, si, mai ales de serviciile de calitate ale retelei autorizate Dacia.

Reducerea se va aplica la valoarea globala a facturii si va fi egala, in procente, cu varsta vehiculului Dacia apartinand clientului, exprimata in ani, inmultita cu trei. Reducerea maxima acordata nu va depasi insa 25% din valoarea facturii unei interventii, chiar daca varsta masinii este mai mare de opt ani.

Oferta este valabila pentru orice model Dacia, indiferent de anul de fabricatie al vehiculului.


Reducerea este acordata de catre reparatorii autorizati Dacia pentru piese de origine Dacia sau Motrio, precum si pentru manopera aferenta inlocuirii acestora.

Detalii despre promotie gasesti in regulamentul promotiei disponbil pe www.dacia.ro

Foto: Cipriany

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Promotii Auto DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2012