Fie ca esti sau nu posesor de Chevrolet, participa la un super concurs cu premii interesante!

Fie ca esti sau nu posesor de Chevrolet, participa la un super concurs cu premii interesante!
Campania "Cauta si castiga cu Chevrolet!" este valabila pana pe 19 decembrie. "Chevrolet 3+" , service avantajos chiar si dupa terminarea garantiei, continua pana pe 31 decembrie, marele premiu: un Chevrolet Spark. Plata revizei in 6 rate lunare, cu dobanda 0% pentru clientii Chevrolet.
Distribuie pe Facebook
Chevrolet a pregatit o serie de campanii, foarte avantajoase pentru clientii sai si nu numai pentru acestia.

1. Campania "Cauta si castiga cu Chevrolet!"

Daca aveti un Chevrolet
Posesorii de Chevrolet sunt invitati sa se inregistreze pe site-ul https://promo.my-chevrolet.eu/ro/6829F5110C/ si pot beneficia nu numai de reducerile speciale, noutatile, aplicatiile utile si alte avantaje de pe site, ci pot castiga si unul dintre urmatoarele premii:
- Un card Chevrolet GOLDEN SERVICE in valoare de 100 EURO + un VOUCHER DE CALATORIE in valoare de 200 EURO
- Doua carduri Chevrolet GOLDEN SERVICE in valoare de 100 EURO
Daca nu aveti un Chevrolet
Cei care nu poseda un Chevrolet, sunt invitati sa se inregistreze pe site-ul https://promo.my-chevrolet.eu/ro/6829F5110C/ si pot castiga un termos de masina sau un breloc personalizat.

Conditii generale: http://www.chevrolet.ro/oferta-si-finantare/oferte-curente/mychevy.html

2. Campania Chevrolet 3+ continua pana la 31 decembrie, marele premiul - un Chevrolet Spark

Pana la 31 decembrie clientii care au un Chevrolet care a iesit din perioada de garantie, pot beneficia de preturi speciale de la 270 RON pentru revizia periodica.

In plus, pot castiga un Chevrolet Spark. Mai multe detalii: http://www.chevrolet.ro/oferta-si-finantare/oferte-curente/chevrolet-3plus.html .
3. Plata revizei in 6 rate lunare, cu dobanda 0%
Clientii Chevrolet pot beneficia de plata reviziei in 6 rate lunare cu o dobanda de 0% Pentru a verifica daca se incadreaza pentru planul de rate lunare cu dobanda 0 si pentru mai multe detalii, clientii sunt rugati sa contacteze unul din reparatorii autorizati Chevrolet.
Distribuie pe Facebook
mai multe