Oferte accesibile pentru masinile Opel, la Union Motors

Oferte accesibile pentru masinile Opel, la Union Motors
Distribuie pe Facebook
Union Motors gazduieste "Opel 24 h" in zilele de 20 si 21 aprilie, un eveniment anual dedicat celor mai bune oferte pentru automobilele Opel ce se va desfasura la showroom-ul Union Motors din sectorul 1, Soseaua Bucuresti - Ploiesti nr. 145, intre orele 9.00 si 21.00.
Opel 24 h reprezinta o posibilitate unica in care clientii, atat persoanele fizice, cat si cele juridice pot beneficia nu doar de cel mai bun pret din an la toate modelele Opel ci si, incluse in pretul autoturismului, de alte beneficii. In promotie intra toate autoturismele din gama Opel, cu preturi incepand de la 7.565 Euro pentru Opel Corsa cu cinci usi, 11.900 Euro pentru Astra New Generation, si 15.215 Euro pentru Insignia.
Mai mult, in cadrul evenimentului, la orice achizitie se va oferi un discount considerabil de 25% la politele CASCO si oferte speciale pentru garantia extinsa a autovechiculului ce poate ajunge la 10%. Nu sunt uitate nici acele adaosuri de brand care dau o nota personala experientei de condus: gama de accesorii dispune de reduceri de 20%.

De asemenea, clientii care vor contracta, cu un avans de 10%, o masina in cele doua zile, au posibilitatea de a participa la o tombola nationala ce va implica toti dealerii Opel, iar premiul cel mare consta exact in modelul comandat.

Distribuie pe Facebook
mai multe