PRET DEMENTIAL: Set jante + anvelope iarna pentru Dacia, Skoda, VW si Audi

PRET DEMENTIAL: Set jante + anvelope iarna pentru Dacia, Skoda, VW si Audi
Cei de la www.Jantesianvelope.ro vin in intampinarea soferilor de Dacia, Volkswagen, Skoda si Audi care vor sa se pregateasca de iarna. Esti pe cale sa vezi o oferta dementiala, asa cum nu ai mai vazut niciodata de la un distribuitor de anvelope si jante din Romania. Set complet de anvelope de brand de renume si jante pentru mai multe modele de masini, la un pret de necrezut. Nu ezita si profita acum pentru a-ti face un set complet de roti dedicate sezonului rece!
Distribuie pe Facebook


Set complet pentru Dacia Logan si Sandero:
4 jante otel + 4 anvelope NOI = 1111 Lei (inclusiv TVA)
Anvelopele sunt: RIKEN SNOWTIME 185/65R15 pentru iarna
Jantele au prindere 4 x 100


Set complet pentru masinile din grupul VAG: Volkswagen, Audi si Skoda:
4 jante otel + 4 anvelope pentru VW, Skoda, Audi = 1258 Lei (inclusiv TVA)
Anvelope sunt: RIKEN SNOWTIME B2 195/65R15 pentru iarna
Jantele au prindere 5 x 112


Fa-ti viata mai usoara si ia-ti un set complet separat de iarna. Astfel vei face si economie in timp, ca nu mai trebuie sa demontezi anvelopele de pe aceleasi jante. Pastreaza un set complet de vara si acum ia-ti si unul de iarna, la un pret absolut fabulos!


ATENTIE! Oferta este limitata!


Oferta este valabila numai pana la 30 noiembrie 2012, in limita stocului disponibil!


IMPORTANT! Aceasta promotie poate fi comandata doar telefonic specificand parola "Am citit pe 4Tuning!"




PONT

Cauti jante si anvelope de iarna ieftine? Gata, le-ai gasit!

De dimineata, bruma si gheata au inceput deja sa-si faca simtita prezenta, iar daca inca nu ti-ai dotat masina cu roti de iarna, acum e cazul sa o faci. Nu, nu te lua dupa legea care te obliga sa ai masina dotata cu anvelope de iarna pe drumurile acoperite de zapada. Ci pune mai presus de toate siguranta ta, a celor de langa tine si a masinii tale. Si daca pana acum aveai problema banilor, iata in sfarsit un loc de unde poti sa cumperi anvelope si jante la preturi decente - www.Jantesianvelope.ro

Desi majoritatea soferilor s-au speriat de legislatia aparuta anul trecut, factorul legat de siguranta masinii ar trebui sa primeze in locul amenzilor posibile. Si daca inca mai sunt posesori de masini care nu si-au luat inca cauciucuri dedicate sezonului rece, avem o veste excelenta pentru ei: Jantesianvelope, un loc de unde poti sa-ti cumperi in sfarsit cauciucuri si jante la preturi accesibile.

Varianta cea mai comoda pentru fiecare dintre noi este sa avem doua seturi separate de roti (jante+anvelope) dedicate celor doua sezoane. Insa putem sa schimbam doar anvelopele, pe care sa le montam pe un singur set de jante. In orice situatie, cei de la Jantesianvelope.ro au varianta cea mai buna.


Tu ce-ti doresti de la un set de anvelope?
Pret mic - avem
Garantie cat mai extinsa - avem
Livrare rapida in toata tara - avem

Pe www.jantesianvelope.ro gasesti atat cauciucuri de buget, pentru orice buzunar, cat si marci premium.

Toate anvelopele vin cu o garantie de 3 ani!

Hai sa luam un exemplu: anvelope de iarna pe 15 inch, incepand cu 178 de lei. Si cand ne gandim ca o anvelopa similara second-hand, uzata, invechita si care te va tine un singur sezon costa peste 100 de lei, pretul deodata pare infim. Sa nu uitam ca e vorba de anvelope NOI, cu 3 ANI GARANTIE!

Daca vrei sa-ti faci un set complet, gasesti tot aici si jante pe 15 inch incepand cu 250 lei/bucata.

Concluzia e una simpla: fie ca tii la siguranta ta si a masinii tale, fie ca nu vrei sa ai probleme cu legea din cauza cauciucurilor de pe masina, trebuie sa intampini iarna asa cum trebuie. Profita de preturile mici de pe site-ul www.jantesianvelope.ro, care au ramas accesibile tuturor, in ciuda scumpirilor la nivel national, si intampina iarna fara batai de cap!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Promotii Auto DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2012