Profita de Sfarsitul Lumii, ia-ti cel mai ieftin Leon care merita!

Profita de Sfarsitul Lumii, ia-ti cel mai ieftin Leon care merita!
Cele mai bune oferte pentru masini le gasesti la final de generatie. Atunci modelele ajung la o maturitate, si-au rezolvat intre timp toate eventualele probleme de fiabilitate, sunt garnisite cu o multime de dotari din lista de optionale si pretul total este unul excelent.
Distribuie pe Facebook

Anul 2012 nu numai ca aduce cu sine finalul multor generatii de modele auto dar ne-a pregatit si finalul generatiei actuale a omenirii. In aceste conditii, se anunta o multitudine de oportunitati care sa ne bucure in zilele in care urmarim finalul apoteotic al lumii.

Una din aceste oportunitati se afla in orasul Pantelimon, are culoarea alba, Bluetooth, climatronic cu doua zone, ESP, jante de aliaj de 16”, 105 cai putere, alarma Viper, Radio CD cu MP3, diferential electronic, computer de bord, cutie de viteze manuala cu sase rapoarte, un consum de 5,7 litri/100 km, o privire foarte suparata si multe altele. Se lauda ca este cel mai ieftin Leon din tara si ca altul ca el nu se va mai face. Ultimul SEAT Leon Copa de culoare alba se afla in curte la dealerul Alto Syncro, in patru exemplare, si nu trece de 10.990 de euro, pret fara TVA.

Asadar, poti sa-ti petreci sfarsitul lumii cu stil si sa il intampini cu cea mai buna oferta din gama compacta a masinilor sau poti sa-l petreci pur si simplu si sa ratezi o mega-sansa. Dar cum ar fi sa treci cu bine in 2013 si sa ratezi o oferta apocaliptica?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Promotii Auto DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2012