Promotii speciale la Honda in luna aprilie

Promotii speciale la Honda in luna aprilie
In perioada 2-3 aprilie s-a desfasurat Weekendul Portilor Deschise, eveniment structurat pe 2 zile de competitii, test-drive si expozitii in cadrul Carpati Motor. Vremea buna si activitatile desfasurate in perimetrul reprezentantei din Bulevardul Expozitiei au atras un numar mare de pasionati al domeniului auto.
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul de saptamana primavaratic a fost unul ideal pentru cei care abia asteptau reinvierea teraselor sau concertele in aer liber. Altii au ales, dimpotriva, drumetii la munte si plimbari in parcuri.

Insa foarte multi au ales sa viziteze Carpati Motor pentru a se energiza in preajma celor mai noi modele Honda. Si pentru ca noul CR-Z are grija de mediu, butonul ECO a fost activat tot weekendul!

Intrebare: Cati bloggeri incap intr-un Jazz?

Raspuns: Toti!

Ziua de sambata a fost rezervata bloggerilor, care au testat flexibilitatea noului Jazz. Ni s-a confirmat ca Jazz nu este deloc o masina mica, in ea incapand toti cei 6 bloggeri prezenti la eveniment. Mansa de jaloane le-a testat dexteritatea la sofat, pentru a vedea daca sunt la fel de priceputi la volan pe cat sunt si la scris.

Promotii speciale la Honda in luna aprilie

In urma concursului, castigatorul Vlad Balan a primit modelul dorit pentru un test-drive de weekend pe traseul preferat din tara.
Speed or Skill? 2 in 1

Duminica am asistat la confruntarea cluburilor auto din Bucuresti. Mansele de jalonare au imbinat viteza si indemanarea, pentru a se plia pe stilul de condus al racerilor, dar si pentru a prezenta cat mai bine temperamentul unei masini japoneze.

Concurand pe acelasi model Jazz (si sa nu ne miram de ce toti au optat pentru dezactivarea optiunii VSA), membrii din clubul auto Exclusiv s-au clasat pe primele doua locuri, iar locul al 3-lea a fost catigat de reprezentantul Insomnia Racing Club. Primul clasat a fost premiat cu o Honda pentru o zi, iar ceilalti participanti au obtinut diplome pentru indemanarea cu care au imblanzit o japoneza la Weekendul Portilor Deschise.

Pilotul Adrian Grigore prezent la Zilele Portilor Deschise

In ambele zile ale evenimentului, cei prezenti au putut fi copilotii lui Adrian Grigore in Civicul de la Raliul National. Echipati coresponzator, copilotii au avut parte de senzatii tari la bordul masinii vicecampioana nationala in cadrul CNVC (Campionatul National de Viteza in Coasta) in 2010.

Promotii speciale la Honda in luna aprilie

Pe langa sesiunile de test-drive si copilotaj, participantii la eveniment au testat jocurile auto puse la dispozitie de Ubisoft pe console Xbox si s-au putut poza in spatele machetei unui Jazz cartonat.

Test -drive si service gratuit

Printre cei care au testat masinile de la Carpati Motor a fost si gimnastul Marian Dragulescu, multiplu medaliat al Campionatelor Mondiale si participant la Jocurile Olimpice din 2011. Acesta si-a manifestat preferinta pentru CR-V, in urma test-drive-ului pe Suv-ul mentionat si pe modelul hibrid CR-Z.

De altfel, noul hibrid al celor de la Honda s-a regasit in topul cererilor pentru test-drive. Avand posibilitatea de a testa un model prezent in editie limitata in Romania, participantii au acordat CR-Z-ului nota maxima pentru manevrabilitate, directie, accelerare si stabilitate.

Urmatoarele masini solicitate pentru test-drive au fost Noul Accord si Civicul cu varianta de motorizare de 1.8 benzina, 140 CP.

Promotii speciale la Honda in luna aprilie

Iubitorii de Honda care au ales sa-si rezerve weekendul pentru intalnirea de la Carpati Motor s-au simtit ca acasa. Staff-ul, atmosfera placuta si activitatile desfasurate au indemnat la trairea visului japonez - The power of dreams!

Portile Honda Carpati raman deschise pentru test-drive oricui este interesat de achizitia unui model nou, iar in luna Aprilie toti clientii noi si vechi beneficiaza de verificari gratuite in service, reduceri la piesele de schimb si oferta pentru discount la achizitia unui Civic 5D.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Honda Carpati Motors
mai multe
Publicat în categoria: Promotii Auto DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2011