They go crazy! Dacia Logan cu 1 Euro/zi??? Da!

They go crazy! Dacia Logan cu 1 Euro/zi??? Da!
Dacia sparge piata cu oferta Dacia Avantaj 2010. Cu primele de casare si discountul companiei, iti iei Logan cu 1 Euro pe zi si beneficiezi de 4 ani garantie. Si pentru ca este 2 Aprilie, cu siguranta, nu este o gluma...
Distribuie pe Facebook

Oferta Dacia Avantaj 2010* este imbatabila! Cu primele de casare iti iei Logan facelift de la 1 Euro pe zi sau beneficiezi de pana la 3000 de euro avantaj client si 4 ani garantie sau 100.000 km. La inceput de primavara, Dacia te indeamna sa te innoiesti cu o masina, la un pret mai mult decat avantajos!

DACIA LEASING AVANTAJ

Profită de noua ofertă de finanţare pentru Logan, cu rata de la 1 euro/zi*. Vino în showroom-urile Dacia până la 3 mai 2010 şi află detaliile.

Afla toate detaliile despre oferta Dacia Avantaj in Reteaua de agenti Dacia. Grabeste-te, pentru ca oferta este valabila pana pe 3 mai 2010!

Acum poti cumpara un Logan cu o rata incepand de la 8 lei/zi**. Profita acum de oferta de credit realizată de BRD-Groupe Societe Generale în parteneriat cu RCI Finanţare România.


* Oferta supusa unor conditii realizata prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national derulat de Agentia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu. Finantare prin RCI Leasing Romania IFN, rata pentru 50% avans si 84 luni include TVA, comisioane si asigurare de viata, pretul la care s-a calculat rata s-a obtinut prin scaderea contravalorii numarului maxim de tichete valorice permise, curs de schimb 1 euro = 4,2 lei, DAE 17,86%. Garantie valabila in conditiile Carnetului de intretinere, Carnetului de Garantie si ale Contractului Dacia Extenso. Detalii in reteaua Dacia. Masina din imagine este cu titlu de prezentare.

** Rata zilnica fara asigurare, aferenta unui credit pe 10 ani, in valoare de: 13.200 LEI , la o dobanda de 14,75% p.a (fixa) si urmatoarele comisioane: intocmire dosar 2,5% si gestiune lunara: 30 LEI, DAE: 20,84%, valoare totala platibila de client: 29.243,50 LEI.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Promotii Auto DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2010