Verificare baterie si incarcare + verificare concentratie si nivel antigel = GRATUIT!

  • Antigelul vechi ingheata mult mai repede ca unul nou
  • Incarcarea bateriilor iarna se face mult mai greu
  • Verificarea bateriei se face numai cu aparate de testare cu diagnoza
Distribuie pe Facebook

In prag de iarna, masina noastra are nevoie de un tratament special. Iti recomandam sa verifici starea bateriei, densitatea antigelului si nivelul sau, daca nu vrei sa ai probleme atunci cand temperatura de afara va deveni negativa! Asa ca avem pentru tine o super-oferta!

De ce trebuie sa verificam bateria in prag de iarna?

Simplu: ca sa nu ramanem in drum cu masina atunci cand afara vor fi -20 de grade. Mai ales daca avem un acumulator auto mai vechi de 2-3 ani, care poate oricand sa cedeze, in special atunci cand temperatura de afara o sa scada simtitor. De fapt, un lucru este stiut de orice sofer: iarna ajung "pe butuci" cele mai multe baterii de masina. Si asta din cauza frigului si a inghetului care face incarcarea mai anevoioasa, in timp ce consumatorii masinii sunt mai numerosi. Cat despre acidul din interiorul unui acumulator, acesta isi pierde din eficienta atunci cand este foarte frig. Cu alte cuvinte, iarna avem toate sansele sa ne lase bateria de pe masina.

Cum verificam acumulatorul masinii?

Cu un aparat special pe care nu il are oricine. Si aici nu ne referim la un banal multimetru care iti arata tensiunea, ci la un aparat scump si inteligent care se monteaza pe bornele bateriei pentru a-ti spune in ce stare este acumulatorul. Acest aparat face o serie de teste si printeaza un raport de diagnoza in care spune daca bateria mai poate inmagazina curent. Adica iti spune exact daca acumulatorul tau te va servi fara probleme si iarna aceasta sau se apropie de sfarsitul vietii, moment in care vei stii ca a venit timpul sa cumperi un acumulator nou.

Verificare Saw Auto

De ce sa verific antigelul daca este la nivelul optim?

Pentru ca si daca este la nivelul maxim, risti sa iti inghete motorul pe timp de iarna. Adica este la fel de importanta si densitatea antigelului din sistemul de racire, dar si cantitatea. Insa degeaba avem cantitatea optima, pana la nivelul maxim al vasului de expansiune, daca in timp antigelul si-a pierdut din calitati sau daca l-am diluat cu apa la un moment dat. Motiv pentru care nu strica sa verificam ocazional si "calitatea" antigelului din instalatie, densitatea lui, adica sa verificam daca si-a pierdut proprietatile anti-inghet si anti-fierbere, devenind intre timp doar o apa colorata.

Cum se face verificarea antigelului din instalatie?

Evident, tot cu un aparat dedicat acestei operatiuni. Un aparat gandit special pentru verificarea calitatilor anti-inghet pe care le are orice antigel. Daca atunci cand este nou antigelul rezista sa zicem la -30 de grade, in timp, temperatura de inghet creste. Si daca am mai si diluat antigelul de cateva ori, riscam sa ne trezim ca avem in motor antigel care rezista la numai -5 grade si ca ne sparge motorul fix in seara de Craciun...

Verificare Saw AutoAparat verificare concentratie antigel

Aparatul acesta este reglat pentru a verifica antigelul la o temperatura de -20 de grade, o valoare destul de normala, tinand cont ca anul trecut la Miercurea-Ciuc au fost temperaturi negative si de -32 de grade Celsius. Adica se ia o proba de antigel din vasul de expansiune si cu un tabel de concentratie afli la ce temperatura ingheata lichidul din motorul tau. Daca ai antigel bun, te-ai scos si nu o sa ai probleme la iarna, dar daca ai antigel cu o concentratie mica, trebuie sa iei masuri. Cea mai rapida solutie este adaugarea de antigel concentrat de acelasi tip si culoare cu cel din motorul tau, pentru cresterea densitatii, astfel incat sa inghete la o temperatura cat mai scazuta.

Acum ai parte de o mega-oferta: verificarea acumulatorului de pe masina ta, a

incarcarii alternatorului, a densitatii si nivelului de antigel

COMPLET GRATUITA la Saw Auto!

Si daca te duci pentru aceasta verificare gratuita si ai nevoie cumva de antigel, poti cumpara de la Saw Auto antigel concentrat special pentru masina ta la numai 10 lei/litru!

Durata promotiei: 6 noiembrie - 20 noiembrie 2015.

Contact:

Adresa: Bucuresti, Bd.Timisoara 84
Program de lucru: L-V : 9-18 / S : 9-12

Verificare Saw Auto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Verificare Saw Auto
mai multe