Cea mai buna alternativa la vopsitorie: infolierea completa a masinii

Cea mai buna alternativa la vopsitorie: infolierea completa a masinii
Acum, in prag de vara, este momentul sa faci ceva bun pentru masina ta. Cu siguranta, te-ai saturat de zgarieturile de pe caroserie care se tot inmultesc pe zi ce trece. Stim, te-ai gandit sa-ti vopsesti masina integral, sa o faci ca noua, dar ti s-a parut o investitie prea mare. Poate ca o infoliere completa a masinii este solutia pe care o cautai. Scapi de zgarieturi si de orice urma lasata pe vopseaua masinii tale, improspatezi aspectul exterior al autoturismului si ramai si cu bani in buzunar!
Distribuie pe Facebook

Algernon a creat site-ul www.folii-masini.ro special pentru cei care se preocupa de aspectul masinii lor, fie ca sunt pasionati de car wrapping (infolierea masinii), fie pentru ca vor sa isi protejeze masina sau poate s-au plictisit de look-ul monoton al masinii si vor o folie speciala, de calitate, care sa le scoata masina din anonimat.

Pe acest site veti gasi cele mai noi informatii despre foliile car wrapping si puteti alege cele mai potrivite folii pentru: colantarea integrala, inscriptionarea autoturismelor, colantarea geamurilor sau a farurilor cat si pentru protejarea vopselei autoturismelor.

Fie ca sunteti colantor profesionist sau amator, pe site-ul www.folii-masini.ro gasiti atat accesoriile de care aveti nevoie pentru colantarea si inscriptionarea masinilor cat si prezentari video in care colantori profesionisti va arata care sunt pasii si tips-urile prin care puteti colanta corect o masina.

Cea mai buna alternativa la vopsitorie: infolierea completa a masinii Cea mai buna alternativa la vopsitorie: infolierea completa a masinii

V-ati uitat pe site-ul nostru, ati ales o folie si nu stiti ce culoare sau culori sa alegeti pentru a va colanta masina? Intrati in galeria de culori, selectati culoarea care va place si cu ajutorul unui simulator puteti vedea cum arata o masina colantata integral cu acea culoare.

Daca v-ati personalizat masina folosind foliile speciale Oracal, ne puteti trimite trimite poze cu noul look al masinii dumneavoastra pe adresa marketing@algernon.ro iar cele mai reusite poze vor fi publicate intr-o galerie foto speciala!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Cea mai buna alternativa la vopsitorie: infolierea completa a masinii
mai multe
Publicat în categoria: Promotii DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2011