Masoara-ti puterea la Exelixis in scop caritabil!

Masoara-ti puterea la Exelixis in scop caritabil!
  • Standul folosit este un SuperFlow 800 Series
  • Se poate masura puterea atat la masinile 2x4 cat si la cele 4x4
  • Pretul obisnuit pentru o masurare este de 300 de lei
Distribuie pe Facebook

Exelixis Motorsport vine cu o promotie speciala. Iti poti testa puterea masinii pe standul dyno performant la un pret redus cu 50% fata de cotatia standard, cu o singura conditie: sa donezi ceva, orice, de la jucarii si haine, pana la alimente. Toate bunurile adunate de Exelixis vor ajunge la o casa de copii cu ocazia Sarbatorilor de iarna.

Exelixis propune o promotie speciala, dar si caritabila in acelasi timp. Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, pasionatii de tuning motor pot impusca doi iepuri simultan: sa-si verifice puterea motoarelor, dar sa faca si o fapta buna. Cine doreste sa masoare numarul cailor putere la un pret avantajos, valabil doar in luna decembrie, trebuie sa faca o donatie pentru copiii dintr-un centru de plasament.

Masurarea puterii de la motor a unei masini se va face pe un stand modern SuperFlow 800 Series Chassis Dyno ce masoara atat autoturisme 2x4 cat si 4x4. Poate masura puteri de maximum 2000 de cp (aviz amatorilor care cred ca au mai mult de atat!). La final, clientul va primi o fisa cu masuratorile si valorile obtinute in urma celor 3 masuratori efective pe standul dyno. Acest stand are si avantajul unui sistem de ventilatie performant ce contribuie la precizia rezultatului.

Exelixis Dyno

Cine doreste sa se bucure de oferta Exelixis de 150 de lei pentru o masurare, indiferent daca masina este 2x4 sau 4x4, trebuie sa faca o fapta buna. Sa aduca o donatie ce poate consta in jucarii, haine, alimente sau alte obiecte ce vor fi stranse in locatia Exelixis, iar ulterior vor fi donate unui centru de plasament, pentru a face fericiti niste copii de Sarbatori.

Pentru programari, puteti folosi numerele de telefon: 0758 970 058 / 0753 935 949, sau info@exelixis.ro

Addresa Exelixis este: Exelixis Motorsport, str. Erou Nita Pintea, nr.4, Voluntari, Ilfov

Mai multe detalii despre standul Dyno, gasesti AICI.

Exelixis Dyno

Distribuie pe Facebook
mai multe