Fara TAXA AUTO in 2021! Promisiunea vine chiar de la ministrul Mediului

Fara TAXA AUTO in 2021! Promisiunea vine chiar de la ministrul Mediului
  • Nu va fi introdusa taxa auto in 2021
  • Promisiunea a fost facuta de ministrul de resort
Distribuie pe Facebook

Noul ministru al Mediului, Tanczos Barna, promite ca in 2021 nu va fi introdusa nici o taxa auto. Oficialul atrage insa atentia ca este nevoie de solutii pentru imbunatatirea calitatii aerului, mai ales in marile orase.

La inceputul lunii decembrie a aparut zvonul ca taxa auto ar putea reveni in 2021. De atunci, tot mai multe informatii cu privire la aceasta s-au rostogolit in spatiul public, insa nici una nu spunea ceva concret.

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, vine acum cu o lamurire. Mai exact, oficialul promite ca ministerul pe care il conduce nu va introduce niciun fel de taxa auto in 2021.

"Nu se va introduce nicio forma de taxa auto anul acesta si cu siguranta nu se va introduce niciodata taxa auto in forma in care a existat, vreodata. [...] Taxarea poluarii nu este un scop in sine, scopul statului nicaieri nu este obtinerea sumelor pentru bugetul de stat, ci descurajarea formelor de poluare," a declarat Barna.

Poluarea nu mai poate fi ignorata in Romania, tocmai de aceea ministrul a precizat ca trebuie sa decidem ce solutii trebuie sa aplicam pentru imbunatatirea calitatii aerului, mai ales in marile centre urbane.

Dar nu taxa auto "pentru ca am vazut in zece ani ca am pierdut toate procesele," a incheiat el.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Taxa Auto DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2021