Cum sa ne protejam interiorul masinii pe timp de iarna - Pampers auto

Cum sa ne protejam interiorul masinii pe timp de iarna - Pampers auto
Detailingul auto este un univers complex si asa cum spune si numele, foarte detaliat. De la folii auto pentru geamuri, pana la filmul special care poate acoperi intreaga caroserie, detailingul se preocupa cu ingrijirea masinii noastre. In acest caz vorbim de ceva inedit: "pampersul" pentru interiorul masinii.
Distribuie pe Facebook

De ce sa apelam la "Pampers-ul" pentru masina?

Pentru ca serviciul de detailing interior este scump si nu si-l poate permite oricine.

Deoarece chiar si cei care isi permit astfel de servicii au de suferit de pe urma drumurilor dezastruoase din orasele si satele tarii noastre.

Pentru ca, daca avem copii sau avem de carat ceva cu masina, cu totii suntem descoperiti in fata pericolului murdaririi interiorului.

Si pentru ca telul meu a fost intotdeauna acela de a-mi servi clientii, gasiti in filmul prezentat astazi o solutie pentru toate problemele de mai sus si pentru multe altele, care nu au fost trecute in revista aici dar sunt sigur ca le puteti identifica singuri.

Ce face aceasta solutie pentru voi?

Pe scurt: va economiseste banii si timpul. Apoi, va tine masina curata mai multa vreme, va ajuta la drumurile lungi si este o unealta excelenta in razboiul cotidian cu mizeria de pe carosabil.

Detalii tehnice - ce este de fapt?

Solutia despre care vorbim , una ocazionala si de folosit doar la nevoie, consta intr-o folie care se aplica pe mocheta si protejeaza interiorul. Foliile din PVC sunt transparente, rezistente si pot fi montate de catre o singura persoana (sau de un copil priceput). In general, vin in bucati de dimenisuni 50 X 80 cm, dar la cerere putem obtine si alte dimensiuni. Oricum, indiferent de acestea din urma, foliile se pot innadi simplu, suprapunandu-se una peste alta si lipindu-se. Astfel, pot acoperi in realitate o suprafata oricat de mare.
Foliile au un adeziv special, care se lipeste de firele mochetei dar nu se lipeste, in general, de plastice. Daca se lipeste, poate fi usor si oricand dezlipita la nevoie, fara sa lase urme. Mai mult, daca din intamplare, folia se lipeste de propriul adeziv - face cute - ea se poate dezlipi, tragand mai tare de parti si nu se deterioreaza. Drept urmare, poate fi folosita mai departe.
Folia se lipeste atat de bine de mocheta incat nu va fi luata pe picioare, nu se va increti sub presiunea talpilor si va rezista la umezeala, noroi, etc. Foliile, odata aplicate, rezista mai mult de 3 luni si costa doar cateva zeci de lei.

Montajul

Ganditi-va la o banda de scotch lunga si lata. Banda, vine lipita pe o hartie cerata. Dupa ce s-a masurat lungimea pe care se doreste aplicata, se taie cu o simpla foarfeca. Cu restul de folie se acopera pragurile sau alte parti ramase neprotejate. Nu se mai foloseste alta scula, nu mai este nevoie de nici un alt accesoriu sau consumabil ajutator.
Se dezlipeste o treime din lungimea foliei, se lipeste partea descoperita a adezivului cat mai sus si mai in fata, pe mocheta, in locul de protejat. Dupa ce s-a lipit prima treime sau patrime, se poate tine cu o mana, in timp ce cu cealalta, de dedesubt, se trage afara hartia cerata. Noi am spus "ca presul de sub picioare". Lasat fara protectie, adezivul se lipeste de mocheta, netezind usor cu palma.
Daca din intamplare se monteaza gresit, nu este nici un fel de problema. Se dezlipeste si se lipeste din nou cu grija in pozitia potrivita.
"Pampersul" pentru interior te va ajuta, daca iti cumperi o masina noua, sa o tii cat mai mult asa, la interior.
Daca faci un detailing interior sau o aspirare la spalatorie si esti multumit de starea masinii tale, o poti "ingheta" asa pentru cateva luni.
Daca ai copii, nu mai trebuie sa-ti spun eu, stii si tu la ce foloseste "pampersul".
Si nu in ultimul rand, cand folosesti aceasta protectie la interior, poti cara diferite lucruri cu masina ta fara sa o mai pui in pericol.

Despre cine scrie

Cristian Pop este primul care a facut afacerea de detailing in Romania, acum vreo 12 ani, si a dus-o la cel mai inalt nivel profesional existent la ora actuala pe plan mondial. Este fondatorul "Expert Detailing - Slonul de frumusete pentru masina ta!"(r) In ultimii 12 ani, a trainuit generatii intregi de detailineri, a scris manuale si articole de specialitate.

Pentru cei interesati de initierea in tainele cosmeticii auto si in obtinerea unei viziuni profesionale asupra detailingului mai este inca disponibil ghidul "Cartea de Detailing pentru DO-IT-YOUR-SELF", lucrare originala de 70 de pagini si cu o valoare de cel putin 50 de euro. Solicitati acest manual GRATUIT la cristian.pop@expertdetailing.ro, precizand ca sunteti membru 4tuning.ro

Pampers auto

Distribuie pe Facebook
mai multe