Distante mari de parcurs? Alegeti atunci anvelope cu durata mare de viata

Distante mari de parcurs? Alegeti atunci anvelope cu durata mare de viata
Anual parcurgeti distante mai mari decat ati anticipat. Poate ca sunteti sofer de meserie sau poate ca ati decis sa plecati cu masina in concediu, peste hotare. Va suna cunoscut? Acestea sunt situatiile care va transforma intr-un conducator auto de cursa lunga. Si acestea sunt situatiile in care anvelopele obisnuite nu pot face fata. Pentru astfel de cazuri este necesar sa alegeti anvelope care dureaza mai mult.
Distribuie pe Facebook
Parcurgeti distante mai lungi
Daca alegeti anvelope cu durata mai mare de viata, acestea vor trebui schimbate mai rar, iar acest lucru este benefic atat pentru buzunarul dumneavoastra cat si pentru mediu. Si, in final, cheltuiti mai putin pentru fiecare kilometru parcurs.
Anvelopele difera intre ele si exista modele care dureaza de doua ori mai mult decat altele. Anvelopele care dureaza mai mult va ajuta sa faceti economii. De exemplu, daca veti putea parcurge o distanta cu 25% mai mare cu acelasi set de anvelope, aceasta inseamna ca de fapt veti economisi o anvelopa din cele patru.
Cautati valoare pe termen lung
Ganditi-va mereu la costul pe kilometru. De exemplu, daca platiti 100 euro pentru anvelopa A care dureaza 45.000 km si 85 euro pentru anvelopa B care dureaza 30.000 km, costul pentru 1.000 km pentru anvelopa A este 2,2 euro, in timp ce costul pentru anvelopa B este 2,8 euro. Chiar daca are un pret de achizitie mai ridicat, in final, anvelopa A va costa mai putin decat anvelopa B deoarece dureaza mai mult.
Alegeti performanta
Siguranta este cea mai importanta, astfel incat o anvelopa care se comporta exemplar pe carosabil umed, scurtand distanta de franare, va va oferi mai multa incredere. Exista anvelope la care distanta de franare pe carosabil umed este mai scurta. De asemenea, daca veti alege o anvelopa economica, veti putea economisi carburant in decursul unui an, ceea ce reprezinta un adevarat avantaj pentru buzunarul dumneavoastra. Vestea buna este ca, in prezent, exista anvelope care ofera performante de exceptie in cele 3 domenii care conteaza cel mai mult: longevitate, siguranta si economie de carburant.

Anvelopele care ofera un echilibru optim al tuturor acestor performante reprezinta solutia ideala pentru conducatorii auto de cursa lunga. Fie ca sunteti sofer profesionist sau doar pasionat de excursii, asigurati-va ca veti alege anvelopele cele mai potrivite pentru stilul dumneavoastra de viata.

Distribuie pe Facebook
mai multe