Economisiti cu anvelopele cu durata mare de viata

Economisiti cu anvelopele cu durata mare de viata
Multa lume crede ca face o mare afacere atunci cand cumpara pneuri ieftine. Dar nu este mereu asa. Iata de ce o anvelopa buna, si implicit mai scumpa, se dovedeste in final a fi mai ieftina.
Distribuie pe Facebook

Daca veti cumpara anvelope ieftine veti economisi bani. Corect? Complet gresit. Daca veti cumpara anvelope mai ieftine, acestea se vor dovedi mai scumpe. Anvelopele difera din punct de vedere al duratei de viata. Rezervati-va cateva minute pentru a citi care sunt avantajele anvelopelor cu o durata mai mare de viata si aflati de ce acestea reprezinta cea mai rentabila optiune.
Costuri mai reduse pe kilometru
Anvelopele pot arata la fel. Si atunci de ce difera pretul si de ce ar trebui sa platiti mai mult pentru anvelopele care dureaza mai mult? Pentru a raspunde la aceste intrebari, trebuie sa analizam costul anvelopelor din alt punct de vedere. Inainte de a lua in considerare pretul de achizitie, merita sa avem in vedere pretul pe kilometru pentru a aprecia corect care anvelopa este mai rentabila.
De exemplu, anvelopa A costa 100 euro si dureaza 45.000 km, in timp ce anvelopa B costa 85 euro si dureaza 30.000 km. Este adevarat ca anvelopa A are un pret mai mare de achizitie dar, pretul sau pentru 1.000 km este de 2,2 euro, comparativ cu anvelopa B, al carui pret pentru 1.000 km este de 2,8 euro. Inmultiti aceste economii cu 4, pentru fiecare anvelopa, si veti descoperi ca anvelopa A este, de fapt, mai rentabila. Desi veti cheltui putin mai mult atunci cand le veti cumpara, aceste anvelope se vor dovedi, in timp, mai ieftine.
Impact redus asupra mediului
Cel mai mare avantaj al anvelopelor cu durata mai mare de viata este acela ca, in timp, veti achizitiona mai putine anvelope pentru masina dumneavoastra. In consecinta, se vor folosi mai putine materii prime, iar numarul anvelopelor care trebuie reciclate va fi si el redus. Reduceti nivelul emisiilor de carbon alegand o anvelopa "verde".

Cu cat o anvelopa dureaza mai mult, cu atat ea costa mai putin. Investiti de la inceput in anvelope de calitate si cu durata mare de viata pentru a face economii si a proteja mediul.

Distribuie pe Facebook
mai multe