A condus japonezele legendare ale anilor '90. Care l-a impresionat cel mai tare

A condus japonezele legendare ale anilor '90. Care l-a impresionat cel mai tare
  • A condus cele mai dorite masini japoneze ale anilor '90
  • Ayrton Senna a ajutat la dezvoltarea Hondei NSX
Distribuie pe Facebook

Un vlogger extrem de norocos a condus cele mai dorite masini japoneze ale anilor '90. Ne referim desigur, daca nu te-ai prins din imaginea de mai sus, la Mazda RX-7 FD, Honda NSX si nemuritoarea Toyota Supra MkIV.

Anii 90' si inceputul anilor 2000 au fost doua perioade extrem de importante pentru marii constructori de automobile din Japonia. Brand-urile europene scoteau modele tari pe banda rulanta, asa ca asiaticii au fost nevoiti sa contraatace cu masini pe masura rivalilor.

Astfel au luat nastere Mazda RX-7 FD, Toyota Supra MkIV si Honda NSX, o masina la dezvoltarea careia a contribuit probabil cel mai bun pilot din istoria Formulei 1, brazilianul Ayrton Senna. Aceste trei modele nu numai ca au castigat admiratia pasionatilor, insa si-au si asigurat locul pe peretele de onoare al industriei auto.

Desi multa lume viseaza sa conduca macar o data unul dintre cele trei masini, un vlogger norocos a avut ocazia sa le conduca pe toate trei. Clipul video complet il poti urmari mai jos, in timp ce visezi ca te afli la volanul uneia dintre ele. O intrebare ca de final...care este preferata ta?

Distribuie pe Facebook
mai multe