A scos-o pe strazi ca sa vada ce poate, dar a ramas cu un gust amar. "Mai bine cumperi o Fiesta ST"

A scos-o pe strazi ca sa vada ce poate, dar a ramas cu un gust amar. "Mai bine cumperi o Fiesta ST"
  • De la Auto Express vine primul test video cu Opel Corsa GSi
  • Automobilul german ofera un motor 1.4 turbo cu 150 cai putere
  • Testul se incheie cu o recomandare pentru... Fiesta ST
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua masina din noua gama GSi nu arata intocmai rau, insa modul in care se conduce si pretul cu care se vinde... nu o ajuta deloc.

Dupa mai bine de un deceniu si jumatate de ganduri, conducerea Opel a luat intr-un final decizia de a readuce la viata celebra familie GSi. Primul produs de ultima generatie a fost anuntat chiar in vara anului trecut, acesta imprumutand platforma generatiei cu numarul doi a celebrei Insignia.

La doar cateva luni distanta, in primavara lui 2018, compania germana prezenta in fata publicului larg un nou astfel de automobil, la baza aflandu-se Corsa, modelul de clasa subcompacta al constructorului din Russelsheim. Sub capota se ascundea un motor turbo de 1.4 litri si 150 cai putere.

Despre Opel Corsa GSi este vorba, de altfel, si in cazul de fata, un astfel de exemplar ajungand de curand pe mainile britanicilor de la Auto Express. Oferit la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 16.850 de euro, produsul in cauza nu a reusit intocmai sa impresioneze.

Chiar daca nu arata deloc rau, multumita noilor elemente de la nivelul pachetului exterior - precum spoilerele fata si spate agresiv stilizate sau jantele din aliaj de dimensiuni generoase, subcompacta germana nu este la fel de distractiva la condus precum concurenta directa. Ca Fiesta ST, de exemplu.

De vina pentru impresiile negative starnite de modelul Opel Corsa GSi este si nota de plata, dupa cum vei vedea in urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2018