A testat, in sfarsit, cel mai puternic BMW M3 din toate timpurile. "Ar trebui sa il eviti..."

A testat, in sfarsit, cel mai puternic BMW M3 din toate timpurile. "Ar trebui sa il eviti..."
  • A testat, in sfarsit, cel mai puternic BMW M3 din toate timpurile
  • "Ar trebui sa il eviti..."
Distribuie pe Facebook

Insotit de un motor cu sase cilindri in linie, plus o capacitate de 2.993 de centimetri cubi - pe benzina, spectaculosul model bavarez are nevoie de doar 3.4 secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Lansat pe piata in urma cu aproape trei ani - chiar la inceputul toamnei lui 2020, cel mai recent BMW M3 din istorie se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai mult ori mai putin surprinzator, si o varianta disponibila sub numele de M3 CS - respectivul BMW impresionand in special prin performantele oferite.

Echipat cu o motorizare twin-turbo de trei litri si 550 de cai, pe benzina, modelul cu pricina are nevoie de numai 3.4 secunde pentru a incheia misiunea 0 - 100 km/h - fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand atat cu o acceleratie de la 0 la 200 de kilometri pe ora in 11.1 secunde, cat si cu o viteza de top de 302 km/h, dezvaluie un comunicat de presa.

Anuntat cu mare fast si tam-tam acum mai bine de sapte luni - inca din ultima saptamana a lui ianuarie, cel mai potent BMW M3 comercializat vreodata pluseaza cu un sistem inteligent, cu functie de vectorizare a cuplului, de tractiune integrala. Din peisaj nu lipsesc nici discurile de franare carbon-ceramice, suspensia adaptiva, cu amortizoare controlate electronic, jantele instalate in combinatia 19 / 20".

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2023