A testat, in sfarsit, masina asteptata de toata lumea. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, masina asteptata de toata lumea. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, masina asteptata de toata lumea
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 64.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de doi ani, prima generatie a masinii oferite de Tesla sub denumirea de Model Y nu mai are nevoie de niciun fel de introducere ori prezentare. Privita de la exterior la interior, aceasta se remarca numaidecat prin numeroasele elemente imprumutate de la Model 3 - precum blocurile optice, dar si jantele din aliaj, volanul cu design in trei spite sau display-ul central de 15 inch.

Sub capota, marea batalie pentru clienti se da, daca vine vorba cumva despre piata din Romania, intre doua configuratii asemanatoare - ambele acompaniate de doua motoare electrice si un sistem de tractiune integrala.

Disponibila de la 63.970 de euro, varianta de baza Long Range reprezinta - aproape inutil de mentionat, alegerea ideala pentru persoanele speriate ca ar putea ramane in drum, multumita autonomiei maxime ce urca pana la 507 kilometri. Nici timpul de aproximativ 5.0 secunde specific sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sau viteza maxima de 217 kilometri pe ora nu sunt insa de ici-colo; ba dimpotriva.

Comercializata la preturi incepand de la 70.970 de euro, varianta Performance isi propune sa impresioneze - in special, prin acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un interval demn de un M sau AMG: 3.7 secunde.

Totodata, aceeasi optiune de top caracteristica primei generatii a masinii oferite de Tesla sub denumirea de Model Y a mai pregatit - spre bucuria amatorilor de cifre si numere si valori demne de tinut minte, si o incursiune pana la 250 de kilometri pe ora. Daca vine vorba, in schimb, despre distanta parcursa cu o singura incarcare a bateriei din dotare, fisa cu specificatii tehnice vorbeste despre 480 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2021