A testat, in sfarsit, masina care consuma doar 1,2 la suta. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, masina care consuma doar 1,2 la suta. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, masina care consuma doar 1,2 la suta
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 39.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproximativ 24 de luni, la inceputul primaverii anului 2019, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub numele de Ford Kuga se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta cu propulsie plug-in hybrid, care combina o unitate aspirata de 2.5 litri, pe benzina, cu un motor electric si o baterie de 14.4 kWh.

Oferita, pe piata din Romania, la preturi de la aproape 39.000 de euro, respectiva masina vine cu 225 de cai pe puntea fata, printre performantele inscrise in fisa cu specificatii de ordin tehnic regasindu-se si un timp de 9.2 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Cea mai interesanta caracteristica a noii versiuni de motorizare Ford Kuga PHEV o reprezinta insa, fara doar si poate, consumul mediu de carburant. Potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii, varianta cu propulsie plug-in hybrid are nevoie de numai 1.2 litri de benzina pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri, reusita care se datoreaza in special autonomiei in modul complet electric de >50 de kilometri.

In ceea ce priveste lista cu dotari standard, reteta disponibila in schimbul sumei de aproape 39.000 de euro cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, cutie automata de tip CVT, camera video pentru marsarier si instrumente de bord digitale, conform configuratorului local.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 9 Aprilie 2021