A testat, in sfarsit, masina cu motor de 4.0 litri si 571 CP. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, masina cu motor de 4.0 litri si 571 CP. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, masina cu motor de 4.0 litri si 571 CP
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza - teoretic, decat 3.8 secunde.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru ani si trecut recent, la finalul lui 2021, printr-un binemeritat facelift, actualul Audi A8 se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste - daca mai trebuia cumva precizat, si o varianta de performanta pe nume S8, ce se bucura de serviciile unui motor cu opt cilindri, bi-turbo, de 4.0 litri si 571 CP.

Audi S8 Facelift

Audi S8 Facelift

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi ce pornesc de la suma de 138.199 de euro, respectiva masina mizeaza pe o pereche de spoilere fata si spate redesenate pentru un plus de agresivitate, lista ingredientelor ce compun reteta de la nivelul departamentului exterior continuand cu pragurile laterale proeminente si setul de jante cu diametrul de pana la 21 de inch.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, seria vestilor bune cuprinde inclusiv un volan sport si scaune cu suport lateral marit, acelasi nou Audi S8 Facelift oferind si instrumente de bord digitale, instalatie de climatizare cu comenzi tactile, o tapiterie din piele si microfibra Dinamica. Dar si un numar de 23 de difuzoare marca Bang & Olufsen - acompaniate de un amplificator de 1.920 W, conform unui comunicat de presa.

Sub capota - dupa cum mentionam si anterior, atat in randurile de mai sus, cat si la momentul premierei mondiale, respectiva masina gazduieste un motor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.0 litri, ce lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti 571 CP. De unde si timpul de 3.8 secunde pentru proba 0 - 100 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi S8 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2022