A testat, in sfarsit, masina de care lumea a uitat ca mai exista. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, masina de care lumea a uitat ca mai exista. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie un propulsor cu opt cilindri in V si doua versiuni diferite de putere.

Prezentata publicului larg in ultima jumatate a anului 2021 - dupa o campanie de teasing extrem de lunga si obositoare, cea mai noua generatie a masinii oferite de Mercedes sub denumirea SL stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, aceasta se remarca numaidecat prin design-ul extrem de agresiv de la nivelul partii frontale, acolo unde capota bombata a motorului si prizele uriase de aer deschid - alaturi de grila cu lamele orizontale si farurile LED, lista atractiilor principale.

Mercedes SL - Galerie foto

Mercedes SL - Galerie foto

Mercedes SL - Galerie foto

Seria vestilor bune continua cu pragurile laterale proeminente, ce fac legatura intre jantele din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch, pe cand eleronul activ, stopurile angulare si evacuarea cvadrupa, cu tips-urile aflate la marginile difuzorului extrem de bine sculptat, definesc spatele caroseriei.

De cealalta parte a portierelor - la interior, cea mai noua generatie a masinii oferite de Mercedes sub denumirea SL impresioneaza in special prin display-ul tactil - de 11.9 inch, ce controleaza functiile sistemului de infotainment. Din peisaj nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale si configurabile, gurile de ventilatie turbionare, tapiteria din piele fina - partial perforata, cusaturile realizate sub forma de carouri sau scaunele cu functie de masaj, navigatia cu realitatea augmentata si difuzoarele Burmester.

Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, insa clientii nu vor avea la dispozitie decat o singura motorizare: o unitate V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de patru litri, ce livreaza rotilor aflate pe ambele punti, printr-o cutie automata fie 476, fie 585 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (149) Poze Mercedes SL - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2022