A testat, in sfarsit, noua masina de la Volkswagen. "Cred ca interiorul unei Kia se simte mai scump"

A testat, in sfarsit, noua masina de la Volkswagen. "Cred ca interiorul unei Kia se simte mai scump"
  • A testat, in sfarsit, noua masina de la Volkswagen
  • "Cred ca interiorul unei Kia se simte mai scump"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la 54.748 de euro - conform configuratorului oficial.

Comercializata sub indicativul ID, noua gama de modele electrice de la Volkswagen isi intampina clientii, zilele acestea, in nenumarate savori si forme. Printre optiunile puse de celebrul constructor german la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai mult ori mai putin surprinzator, si un SUV cu alura de Coupe, primul ID.5 din istorie punand la bataie inclusiv o herghelie compusa din pana la 299 de cai putere.

Disponibil si pe piata auto din Romania - in schimbul unei sume minime de 57.478 de euro, potrivit configuratorului prezent pe siteul distribuitorului local, respectivul pachet continua cu o autonomie maxima de 508 sau 534 de kilometri, in functie de versiunea aleasa, un alt element de atractie constand in performanta variantei de top, cunoscuta publicului larg sub denumirea de ID.5 GTX, de a sprinta de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 6.3 secunde, anunta un comunicat de presa.

Seria vestilor bune se incheie, intr-un final, cu o echipare extrem de bogata, printre dotarile promise clientilor si cumparatorilor, fie in standard, fie doar optional, de la caz la caz, de prima generatie a vehiculului vandut sub numele de Volkswagen ID.5 regasindu-se si farurile cu matrice de LED-uri. Si jantele din aliaj cu un diametru de pana la 21 de inch, ceasurile de bord digitale, scaunele cu functie de masaj etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe