A testat, in sfarsit, noua masina din China. "Face un Volkswagen sa se simta ieftin"

A testat, in sfarsit, noua masina din China. "Face un Volkswagen sa se simta ieftin"
  • A testat, in sfarsit, noua masina din China
  • "Face un Volkswagen sa se simta ieftin"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Marea Britanie, preturile de vanzare pornesc de la suma de 31.995 de lire sterline. Conform importatorului oficial.

Un nou model cu propulsie electrica a fost lansat, recent, pe continentul european, prima generatie a gamei comercializate de chinezii de la ORA sub numele de Funky Cat bucurandu-se exclusiv de serviciile unui motor sinonim cu un total compus din 171 de cai putere si 250 de Newton-Metri. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 8.3 secunde.

Disponibila la preturi incepand de la 31.995 de lire sterline, daca vine vorba despre piata auto din Marea Britanie, aceeasi compacta cu o lungime de 4.235 de milimetri si un ampatament de 2.65 de metri dispune de o baterie cu capacitatea de 48 kWh. De unde si autonomia de pana la 310 kilometri, potrivit brosurii oficiale.

Respectivul vehicul pune la dispozitia cumparatorilor sai, printre altele, si un set de faruri cu LED, jante pe 18 inch, o caroserie in doua culori. Lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o pereche de display-uri pentru afisarea tuturor informatiilor si detaliilor vitale, scaune fata cu reglare electrica, senzori de parcare spate, incarcare wireless a telefonului mobil, camera de 360 de grade, pilot automat adaptiv etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2022