A testat, in sfarsit, noul Mercedes E-Class. "Ar trebui sa mergi direct si sa-l cumperi"

A testat, in sfarsit, noul Mercedes E-Class. "Ar trebui sa mergi direct si sa-l cumperi"
  • A testat, in sfarsit, noul Mercedes E-Class
  • "Ar trebui sa mergi direct si sa-l cumperi"
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de o larga varietate de motorizari pe benzina si motorina. Unele echipate cu un sistem mild-hybrid, altele insotite de o unitate electrica, ca parte unui ansamblu PHEV.

Clubul destinat autoturismelor de clasa mare s-a imbogatit - de curand - cu un nou membru de seama, nemtii de la Mercedes prezentand, in urma cu mai bine de opt saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii aprilie, cea de-a sasea generatie a emblematicului E-Class. Insotit de o lungime de aproximativ 4.95 metri, la care se adauga un ampatament de 2.961 de milimetri, dupa cate se mentioneaza in cadrul unui comunicat pus la dispozitia presei, impresionantul automobil de segment E isi va intampina cumparatorii in compania a nenumarate echipamente de top, printre multiplele dotari oferite, fie in standard, fie optional, de legendarul producator din Stuttgart regasindu-se - mai mult sau mai putin surprinzator - si faruri cu functie de proiectie, conexiune 5G ori instalatie audio cu tehnologie 4D.

Reteta caracteristica respectivului model continua - dupa cum precizam si anterior - cu o larga varietate de configuratii electrificate, variantelor MHEV alaturandu-li-se versiuni plug-in hybrid dotate cu o baterie litiu-ion cu capacitatea de 25.4 kWh, un accesoriu, cu ghilimelele de rigoare, sinonim cu o autonomie, in modul EV, de peste 100 de kilometri, astfel ca valoarea trecuta in dreptul consumului mediu se invarte, in anumite situatii, in jurul a doar 0.5 - 0.9 litri de carburant. Pe cand consumatorii de acceleratii fulminante vor putea experimenta - in conditii ideale - un sprint de la zero 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 5.3 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 10 August 2023