A testat, in sfarsit, SUV-ul inspirat de Ford Mustang. "Ar trebui sa-l treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, SUV-ul inspirat de Ford Mustang. "Ar trebui sa-l treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, SUV-ul inspirat de Ford Mustang
  • "Ar trebui sa-l treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 52.000 de euro, conform informatiilor aflate pe site-ul importatorului local.

Lansat pe piata acum mai bine de 16 luni, in ultima parte a anului 2019, primul Ford Mustang Mach-E stie - cu siguranta - cum sa impresioneze. Privit de la exterior spre interior, noul SUV cu propulsie electrica se remarca numaidecat prin design-ul inspirat partial de muscle car-ul american, partea frontala agresiv stilizata, aripile laterale bombate, dar si luneta subdimensionata sau stopurile triple numarandu-se printre principalele atractii ale caroseriei in cinci portiere.

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Alura tipica unui coupe si lipsa manerelor pentru usi completeaza lista elementelor menite sa atraga imediat atentia celor din jur, atat pietoni, cat si soferi sa pasageri, in timp ce cabina a pregatit o configuratie cu doua ecrane color, dintre care unul de pana la 15.5 inch, de tip tableta, pentru afisarea tuturor detaliilor.

Comercializat si pe piata din Romania - la preturi incepand de la aproape 52.000 de euro, potrivit informatiilor de pe site-ul importatorului local, primul Ford Mustang Mach-E din istorie isi va intampina clientii in diferite versiuni si configuratii. Lista optiunilor oferite de noul SUV cu propulsie electrica cuprinde inclusiv o varianta cu autonomie de pana la 610 kilometri, dar si un model capabil sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de 5.1 secunde, de exemplu.

In ceea ce priveste pachetul standard, acesta gazduieste chiar si jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, climatizare automata, blocuri optice cu tehnologie LED, dar si sistem de infotainment de ultima generatie, scaune fata cu functie de incalzire, incarcare wireless pentru telefonul mobil, instrumente de bord digitale.

Distribuie pe Facebook
mai multe