Aduce cu un concept lansat la marile saloane auto, insa oricine il poate cumpara. Uite ce trebuie sa stii despre el

Aduce cu un concept lansat la marile saloane auto, insa oricine il poate cumpara. Uite ce trebuie sa stii despre el
  • Noul Renault (Grand) Scenic a fost prezentat oficial la sfarsitul acestei primaveri
  • Automobilul francez ofera un design spectaculos, tehnologii de ultima ora si pana la sapte locuri
  • Clientii vor avea la dispozitie diverse motorizari turbo pe benzina si motorina, plus una hibrid
Distribuie pe Facebook

Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul acestei primaveri, noul Renault (Grand) Scenic este un monovolum pe care cu greu poti sa il ignori.

Exteriorul similar unui concept car, caracterizat de numeroase elemente supradimensionate, plus jante din aliaj pe 20 inch - reprezinta insa doar o mica parte a unui mai mare intreg, numai vesti bune venind si de la nivelul interiorului.

Intr-o alta ordine de idei, automobilul francez isi intampina pasagerii alaturi de lumina ambientala, ecran tactil cu diagonala de pana la 8.7 inch, dar si... un sistem audio marca Bose, compus din nici mai mult, nici mai putin de 11 difuzoare.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici tehnologiile de ultima ora, precum Active Emergency Braking, Lane Departure Warning sau Blind Spot Warning, noul Renault (Grand) Scenic achitandu-se cu brio inclusiv de sarcina primara.

Aceea de a oferi cat mai mult spatiu, monovolumul producatorului din Hexagon anuntand in acest sens multiple spatii de depozitare, dar si o cabina cu pana la sapte locuri, respectiv un portbagaj cu capacitate de incarcare minima de 572 sau 765 litri.

Referitor la gama de motorizari, automobilul francez propune o lista variata de unitati turbo pe benzina si motorina, clientii avand la dispozitie puteri maxima cuprinse intre 95 si 160 CP. Ulterior, pachetul de propulsii va fi completat cu un sistem hibrid.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2016