Ai putea sfarsi curand cu unul in parcare. Elementele care fac din noul Volvo V90 un model pe care il vrei in mainile tale

Ai putea sfarsi curand cu unul in parcare. Elementele care fac din noul Volvo V90 un model pe care il vrei in mainile tale
  • Noul Volvo V90 in Romania de la 52.600 de euro
  • Break-ul suedez ofera concureaza cu Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring si Mercedes E-Class Estate
  • Clientii dispun de unitati variate pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nimeni nu a cumparat pana acum un break exclusiv pentru modul in care arata, ei bine... situatia s-ar putea schimba odata cu introducerea noului Volvo V90.

Design-ul avangardist reprezinta insa doar unul dintre multiplele talente ale familistului suedez, rivalul modelelor Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring si Mercedes E-Class Estate impresionand inclusiv prin tehnologiile de ultima generatie integrate la bord.

Avem apoi gama de motorizari care surprinde prin configuratia adoptata, toate unitatile disponibile - indiferent ca vorbim de cele pe benzina sau cele pe motorina, fiind livrate la pachet alaturi de patru cilindri si 1.969 centimetri cubi.

Supraalimentarea reprezinta si ea un element cheie la nivelul sistemelor de propulsie, noul Volvo V90 propunand in unele cazuri chiar doua turbine sau, si mai interesant de atat, o turbina plus un compresor mecanic.

Intr-un final, clientii familistului suedez vor putea opta si pentru o versiune hibrid, al carei benzinar de doi litri va lucra alaturi de un motor electric si o baterie litiu-ion de 9.2 kwh pentru a produce undeva in jurul a 407 cai putere.

Dupa cum precizam si anterior, rivalul modelelor Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring si Mercedes E-Class Estate porneste in Romania de la 52.600 de euro, in schimbul respectivei sume de bani fiind oferita varianta diesel D4 de 2.0 litri si aproximativ 190 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2016