Altul ca el nu mai exista. Test cu SINGURUL crossover decapotabil din lume

Altul ca el nu mai exista. Test cu SINGURUL crossover decapotabil din lume
  • Versiunea Cabrio a actualului Range Rover Evoque a fost lansata la sfarsitul anului trecut
  • Singurul crossover decapotabil din lume ofera un plafon retractabil in 18 secunde
  • Clientii vor avea la dispozitie diverse motorizari turbo pe benzina si motorina, cu pana la 240 CP
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au trecut mai bine de 12 luni de la momentul primei sale aparitii, versiunea Cabrio a actualului Range Rover Evoque reuseste sa atraga in continuare priviri mirate si seduse de plafonul retractabil din dotare.

Este insa decapotabila britanica un automobil pe care te poti baza in orice situatie sau doar un simplu exercitiu de design al marcii Land Rover?

Raspunsul la aceasta intrebare il aflam din urmatoarele trei materiale video, care surprind... absolut tot ce trebuie sa stii despre modelul in cauza - de la cum se conduce si pana la cati litri ofera portbagajul.

Dar, inainte de toate, permite-ne sa iti reamintim cateva detalii esentiale cu privire la versiunea Cabrio a actualului Range Rover Evoque.

Precum gama de motorizari formata din unitati turbo pe benzina si motorina, echipate cu patru cilindri si capacitati de 1.999 centimetri cubi, ce dezvolta puteri maxime de pana la 240 CP.

Sau transmisia automata cu noua rapoarte si sistemul inteligent de tractiune integrala oferite in standard, indiferent de propulsorul ales.'

Apoi avem pachetul tehnologic compus dintr-un plafon retractabil in numai 18 secunde, blocuri optice cu tehnologia LED sau sistem de infotainment livrat cu ecran tactil de 10.2 inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe