Are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata. Uite-l aici cum se conduce!

Are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata. Uite-l aici cum se conduce!
  • Ford a lansat un nou Focus ST la inceputul acestui an
  • Modelul american ofera un motor 2.3 turbo de 280 CP
  • Pachetul cu optionale va include si o cutie automata
Distribuie pe Facebook

Pentru prima oara in istoria acestui model, clientii vor putea opta si pentru o transmisie automata cu sapte trepte de viteza.

Anuntat cu surle si trambite la inceputul acestui an, noul Ford Focus ST are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata. Este vorba, mai precis, despre o unitate cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.3 litri.

Imprumutat de la actualul Mustang Ecoboost, motorul in cauza dezvolta undeva in jurul a 280 de cai putere, valori livrate rotilor printr-o cutie manuala cu sase rapoarte. O transmisie automata cu sapte trepte este oferita optional.

Un diferential electronic completeaza pachetul tehnic specific modelului american, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in numai 5.7 secunde. Asa cum era de asteptat, viteza maxima se ridica la 250 km/h.

Din punct de vedere estetic, noul Ford Focus ST se poate lauda cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus praguri laterale proeminente si eleron pentru plafon. Alte detalii exterioare includ evacuare dubla si jante supradimensionate.

La interior, volanul cu parte inferioara plata si scaunele cu suport lateral marit se numara printre principalele atractii. Clientii nu vor duce insa lipsa nici tehnologiilor de ultima ora, daca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare...

Asadar, acestea fiind spuse, iata si cum se conduce automobilul american, care are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2019