Au testat, in sfarsit, noua masina care concureaza cu Golf. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Au testat, in sfarsit, noua masina care concureaza cu Golf. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Noua Skoda Scala se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la doar 14.435 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar turbo cu trei cilindri, de un litru si numai 95 de cai putere
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri si stopuri Basic LED, plus aer conditionat manual
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la doar 14.435 de euro, cu versiunea de baza oferind o motorizare turbo cu trei cilindri in linie, de un litru si numai... 95 de cai putere.

Foloseste aceeasi platforma cu tractiune fata precum cea mai recenta generatie a subcompactei Polo, insa dimensiunile caroseriei o recomanda mai degraba ca un concurent pentru Volkswagen Golf & Co. Lansata cu surle si trambite la sfarsitul anului 2018, prima Skoda Scala din istorie - caci ea reprezinta subiectul principal al randurilor anterioare, curente si chiar urmatoare - este disponibila la vanzare si pe piata din Romania.

La preturi incepand de la doar 14.435 de euro (TVA inclus), cu versiunea de baza oferind o motorizare turbo cu trei cilindri in linie, pe benzina, de 999 de centimetri cubi si numai... ei bine, 95 de cai putere.

In ceea ce priveste echiparea standard, respectiva masina dispune si de blocuri optice frontale si posterioare Basic LED, jante din otel cu diametrul pe 16, dar si conditionat manual sau geamuri fata cu actionare electrica. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite si, airbag-ul pentru genunchiul soferului, display-ul central cu diagonala de 6.5 inch, limitatorul de viteza ori sistemele Lane Assist si Front Assistant.

Vopseaua metalizata, jantele din aliaj cu diametrul de 16 inch, proiectoarele pentru ceata si radio-ul Bolero cu display de opt inch se numara printre dotarile optionale propuse de versiunea de baza a noii Skoda Scala.

Daca mai era nevoie de precizat, prima generatie a masinii construite pe platforma de Polo, dar cu dimensiuni de Volkswagen Golf se vinde pe piata din Romania intr-un total de patru niveluri diferite de echipare, in timp ce gama de motorizari disponibila mai cuprinde si un 1.0 TSI de 115 CP, si un 1.5 TSI cu 150 de cai putere. Carora li se alatura, spre deliciul amatorilor de diesel-uri, o unitate 1.6 TDI de aproximativ 115 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2020