Au testat in sfarsit noua masina construita in Romania. "Este pur si simplu grozava"

Au testat in sfarsit noua masina construita in Romania. "Este pur si simplu grozava"
  • Noul Ford Puma a debutat oficial in toamna anului trecut
  • Automobilul construit la Craiova porneste in Romania de la 20.250 de euro
  • Modelul de baza ofera un benzinar de 1.0 litri si 125 CP
Distribuie pe Facebook

Pe piata locala, preturile pornesc de la putin peste 20.000 de euro, cu versiunea de baza gazduind sub capota un benzinar turbo de un litru si aproximativ 125 de cai putere.

Ajunsa de curand pe mainile jurnalistilor de la What Car?, noua generatie Ford Puma a primit doar cuvinte. Masina construita in Romania, la Craiova, chiar a fost numita unul dintre cele mai impresionante automobile ale momentului.

Pe piata locala, modelul de clasa subcompacta, cu radacini de Fiesta, porneste de la 20.250 de euro, cu versiunea de baza gazduind sub capota un benzinar turbo de un litru si aproximativ 125 de cai putere.

Echiparea standard include blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 17 inch, dar si aer conditionat cu reglare manuala. Fara costuri suplimentare sunt oferite, de asemenea, si senzorii de parcare spate sau scaunele fata cu masaj.

Dezvelita in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto organizat la Geneva in toamna anului trecut, cea de-a doua generatie a modelului este disponibila la vanzare inclusiv in doua variante micro-hibrid.

Conform configuratorului oficial, ambele au la baza celebra motorizare 1.0 EcoBoost. Noua masina construita in Romania se poate lauda insa cu doua optiuni la nivel de putere maxima: una cu 125 CP si alta cu 155 de cai putere.

Iar acesta reprezinta doar inceputul: peste cateva luni, oferta in materie de unitati va fi completata cu motor diesel de 1.5 litri, despre care se spune ca va dezvolta 120 CP sub capota noii generatii Ford Puma.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2020