Au testat, in sfarsit, noua Toyota Supra cu motor in patru cilindri. Merita banii?

Au testat, in sfarsit, noua Toyota Supra cu motor in patru cilindri. Merita banii?
  • Au testat, in sfarsit, noua Toyota Supra cu motor in patru cilindri
  • Merita banii?
Distribuie pe Facebook

Pentru prima data in istorie, Toyota vinde celebra Supra si intr-o configuratie cu motor in numai patru cilindri.

Dezevelita publicului larg in urma cu mai bine de 24 de lunii, chiar la inceputul anului 2019, cea mai recenta generatie a legendarei Toyota Supra se vinde, pentru prima data in istorie, inclusiv intr-o versiune cu numai patru cilindri in dotare. Este vorba, mai precis, despre o varianta cu motor turbo de doi litri si 258 de cai putere, disponibila la randul ei exclusiv in compania unei cutii automate cu opt rapoarte.

Toyota Supra 2.0 turbo - Galerie Foto

Toyota Supra 2.0 turbo - Galerie Foto

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora dureaza doar 5.2 secunde, promit oficialii companiei producatoare, masuratorile realizate in lumea reala scotand insa la iveala un alt adevar.

Aceasta, dar si alte chestiuni, mai mult sau mai putin pozitive, pe care cumparatorii primei Toyota Supra cu motor in patru cilindri din istorie le vor putea experimenta, in filmul de mai jos. In ceea ce priveste nota de plata, respectivul material video vorbeste despre o diferenta de aproximativ 6.000 de lire sterline, specifica pietei din Marea Britanie, intre versiunea de doi litri si 258 de cai putere si varianta I6.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (161) Poze Toyota Supra 2.0 turbo - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2021